Potresna ispovest majke nestalog Nikole (9): Sanjali smo, vikao je upomoć! Tražimo ga, molim Boga da mi dođe živ! (FOTO/VIDEO)

17.07.2021

18:50 >> 08:16

0

Autor: j.jovanovic

24sedam u Badovincima, intenzivno se traga za dečakom

Potresna ispovest majke nestalog Nikole (9): Sanjali smo, vikao je upomoć! Tražimo ga, molim Boga da mi dođe živ! (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/J.J./Printscreen/Instagram

Mirjana P., majka dečaka Nikole N. (9) iz Badovinaca u ispovesti za 24sedam kaže da za njenim sinom traga 120 policajaca već tri dana! Naime, dečak je nestao u sredu, a kako smo saznali, pronađeni su njegova bicikla i kupaće gaće na obali reke Drine. Takođe, ronioci su pretraživali korito reke Drine, ali od deteta ni traga ni glasa još uvek.

-Noćas sam ga sanjala. Sanjao ga je i svekar, a kada se probudio bio je gola voda. U snu mu se prikazalo kako je vikao: dođite, spasite me, izvucite me odavde! Teško je, odgajiš dete, mučiš se i odjednom nestane, a da pritom nemaš nikakvu informaciju o tome, da li je u Drini ili je kidnapovano- priča Mirjana.

Pročitajte još:

Story Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

Na pitanje, kada su primetili da dečaka nema i da li je ikada odlazio sam od kuće do reke Drine, Mirjana kaže da nije imao običaj da ide sam do njihove vikendice, a pogotovo ne onim putem, kojim se navodno zaputio do reke.

-Znate kako, nikada nije odlazio sam, i ovo je prvi put da se tako nešto desilo. Dečak je živahan, ali nikada tek tako od kuće nije otišao, a da prvo ne pita, da li sme da ide. Niti je spominjao da će ići do Drine. Išao je ranije do vikendice, i uvek smo obavestili dedu da će doći, ali ponavljam, nikada nije išao ovim putem, već drugim. Od naše kuće do tamo, tim putem, ima oko dva kilometara. Takođe, istakla bih da, kada smo primetili da ga nema, moj dever se odmah zaputio u tom pravcu i zatekao je samo bicikl i kupaće gaće, a njega nije bilo.  Tražimo ga već tri dana, i ne znamo da li je upao u Drinu, da li je kidnapovan… Ništa ne znamo, nadamo se da je živ! Ne možemo nikoga da osudimo bez dokaza- objašnjava Mirjana.

Napominje da potraga intenzivno traje već tri dana, a da je ostalo da se pretraži Ušće reke Drine u Savu.

-Na Drini ga nema, policija pretražuje i ušće reke, dakle 120 policjaca je došlo iz Badovinaca, Šapca i Beograda. I naravno ronioci, ali njega još nema. Nema traga od njega, nema njegovih papuča, garderobe, nema ničeg, a ubeđena sam da on nikada svoju biciklu ne bi ostavio napolju, pitam se, šta ga je odvuklo tamo- … ističe ona.

Intenzivno se traga za dečakom 24sedam/J.J.

Teški trenuci

Mirjana nam je objasnila kako je saznala da je dečak nestao.

-Došla sam kući i pitala sam drugo dete: “Gde ti je bata, a on mi je rekao da je sa dedom kod kolibe”. Sestra mu je rekla da ne ide, budući da ja stižem sa posla. Nije je poslušao, izvukao se i otišao. Kada su se moji vratili sa njive, pitala sam dedu zar nije sa vama, a on mi je rekao da nije. Čim mi je to rekao, bukvalno me je nešto preseklo preko stomaka. Odmah sam pomislila da je kod drugara, jer je spominjao da je hteo da ide, ali kada sam proverila, nije ga bilo tamo. Velim, još je mali da ga bilo gde puštam samog, tako da je uvek morao da me pita za dozvolu. Oduvek sam im govorila da se čuvaju, jer se sećam da se u Klenju, kao i Dublju pre par godina desilo da su neka deca nestala, ali su pronađena. Zato sam im oduvek govorila da kada vide nekog nepoznatog, bez obzira, da li je ljubazan ili ne, ne ulaze u tuđa kola. Takođe, odmah sam obavestila i supruga, koji je prijavio nestanak policiji i nakon toga i on je krenuo da ga traži- kaže ona.

Put kojim je navodno dečak prošao do reke 24sedam/J.J.

Na lekovima

Kako kaže, od kako je nestao, ne spava, ne jede, na lekovima je.

-Ja sam na injekcijama i lekovima, a danas nisam htela da pijem lekove. Ništa ne jedem. Nisam doručkovala, ne mogu ništa. Plašim se da ću pasti u nesvest i da se više neću povratiti. Molim Boga da mi dete vrate živo i zdravo, a ja imam osećaj da je on živ- zaključuje Mirjana za 24sedam.

Posetimo, nestanak dečaka prijavljen je u sredu.

Navodno, mališan je iskoristio priliku dok su roditelji bili na poslu i uputio se ka vikendici. Ronioci Žandarmerije intenzivno tragaju za njim za koga se sumnja da je nestao u Drini.

Pročitajte još:

Takođe, kako saznajemo, u potragu za dečakom se uključila policija i iz BiH.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike