Tempirane bombe na putevima kod Čačka: Pijani i drogirani za volanom

01.07.2024

23:05

0

Zaustavljen i vozač kamiona (25) koji je vozio pod dejstvom kokaina i amfetamina

Tempirane bombe na putevima kod Čačka: Pijani i drogirani za volanom
Ilustracija - Copyright MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, kao i jednog koji je odbio da se podvrgne testu na prisustvo narkotika.

Saobraćajna policija u okolini Čačka zaustavila je dvadesetpetogodišnjeg vozača kamiona koji je upravljao vozilom pod dejstvom kokaina i amfetamina.

- Na području Gornjeg Milanovca iz saobraćaja su isključena dvojica muškaraca starosti 61 i 44 godine koji su vozili "folksvagen“ i "pežo“ sa 1,41 i 1,73 promila alkohola u organizmu, a u Lučanima tridesetogodišnji vozač „pežoa“ sa 1,46 promila alkohola i dvadesettrogodišnji vozač „zastave“ sa 1,74 promila.

U Ivanjici, saobraćajna policija zaustavila je dvadesetogodišnjeg vozača „opela“ koji je odbio da se testira na prisustvo psihoaktivnih supstanci.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Iz policije apeluju na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, kao i da poštuju sve saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike