"Astrom" pokosio četvoro ljudi: Pokupio putare, pa se zakucao u lokal

22.06.2024

08:59

0

Autor: 24sedam

Lekari se bore za život osobe povređene u teškoj nesreći

"Astrom" pokosio četvoro ljudi: Pokupio putare, pa se zakucao u lokal
Ilustracija - Copyright 24sedam

U udesu, koji se 20 minuta posle ponoći dogodio u Leskovcu, povređene su četiri osobe, jedna od njih je u izuzetno teškom stanju i lekari se bore za njen život.

Kako izveštavaju lokalni portali do udesa je došlo na uglu Svetoilijske i ulice  Miloša Obilića kada je vozač "opel astre" pokosio radnike JKP "Komunalac" koji su radili na putu.

- Radnici su bili angažovani na iscrtavanju, odnosno obeležavanju horizontalne putne signalizacije i propisno obeleženi, kada je vozač svojim vozilom naleteo na njih, a zatim se udario u obližnji lokal - kažu iz policije.

Rizična raskrsnica

Ugao Svetoilijske i ulice Miloše Obilića već godinama unazad jedna od najrizničnijih raskrsnica u tom gradu i da se često dešavaju tragedije. Najčešće se udesi događaju u noćnim satima kada vozači jure punim gasom.

Na lice mesta su odmah pored policije izašle i ekipe Hitne pomoći koje su povređene transprotovale u Urgentni centar Opšte bolnice u Leskovcu. 

U udesu su povređena dva radnka "Komunalca" a i jedan od njih je zbog težine povreda odmah transprotovan u UKC u Nišu i lekari sve čine kako bi mu spasili život.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike