Pred Višim sudom prikazan snimak: Malbaša trčao krvav sa nožem u ruci

19.07.2021

19:47 >> 21:51

0

Autor: A.S.

Osim ovog snimka, veštačen je i telefon optuženog i njegova prepiska sa Neškovićem

Pred Višim sudom prikazan snimak: Malbaša trčao krvav sa nožem u ruci
Copyright Nikola Malbaša/MN Press

Na današnjem ročištu Nikoli Malbaši, bivšem fudbaleru Partizana, prikazan je snimak, koji može da donese novi preokret u slučaju ranjavanja Igora Neškovića.

Naime, na snimku se vidi kako Malbaša, krvavih šaka i sa nožem u desnoj ruci trči trotoarom u Ševinoj ulici u Zemunu.

Pročitajte još:

Scena koja je prikazana u Višem sudu, na suđenju Malbaši za pokušaj teškog ubistva Igora Neškovića, njegovog poslovnog partnera, pokazuje vreme 10.55, prenose Novosti.

Satnica se otprilike poklapa s vremenom kada se to ranjavanje, prema sudskim spisima, i dogodilo lane. Malbaša se tereti da je dok je sedeo sa Neškovićem u njegovom automobilu nožem ubo oštećenog u grudi i isekao ga po rukama.

Osim ovog snimka, veštačen je i telefon optuženog i njegova prepiska sa Neškovićem, ali u sudnici nije obelodanjeno šta su jedan drugom pisali.

Pročitajte još:

Malbašina odbrana i dalje tvrdi da je Neškovića izbo neko drugi. Njegov branilac Dejan Lazarević kazao je da nije sporno da Malbaša krvav trči sa nožem, ali da je on u stvari spasao život Neškoviću. On je rekao da će Malbaša izneti odbranu tek kad se izvedu svi dokazi, dodavši da je oštećeni Nešković nekorektan, jer zna ime čoveka koji ga je ubo, a nije ga rekao.

Dosadašnji tok suđenje obeležili su brojni preokreti i promene iskaza, te je veoma teško pretpostaviti u kom smeru će se slučaj sada okrenuti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike