Porodično nasilje u Leskovcu: Sin i snaja pretukli dedu zbog penzije?

13.06.2024

16:52

0

"Sin ga je držao, a snaja ga je tukla. Priča se da su bili ljuti što nije davao svoju penziju, koja iznosi 50.000 dinara", tvrdi jedan rođak

Porodično nasilje u Leskovcu: Sin i snaja pretukli dedu zbog penzije?
Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

V. K. (88) prijavio je leskovačkoj policiji da su ga pretukli sin i snaja, sa kojima živi u istom dvorištu u selu Kumarevo.

Policiji je slučaj porodičnog nasilja prijavljen juče posle podne, posle ukazane pomoći u urgentnom centru Opšte boilnice Leskovac. V. K. je zadobio podlive po glavi i licu, a polomljen mu je i nos.

Starac sa svojom porodicom, sinom, snahom i unucima, koji su zaposleni, živi u istom dvorištu, ali u posebnoj, pomoćnoj prostoriji. On je policiji, izjavio da je batine dobio baš od sina i snahe, a pošto on nije u stanju, novinari su razgovarali sa njegovim komšijama, bližim i daljim rođacima.

- Sin ga je držao, a snaja ga je tukla. Priča se da su bili ljuti što nije davao svoju penziju, koja iznosi 50.000 dinara - tvrdi jedan od njegovih rođaka, dodajući da su tu poodavno poremećeni odnosi.

Iako "gazi“ devedesetu, ovaj bivši vozač je vitalan i vozi električni bicikl, pa se u selu spekuliše da je pao i povredio se, što nismo mogli da proverimo. Međutim, jedan od dva njegova unuka od sina kaže da nije bio kod kuće i da ne zna šta se tačno desilo.

- Ono što znam to je da i moji roditelji imaju neke povrede i da su danas kod lekara. Sinoć je bila policija kako mi je rečeno, pa neka ona raspravlja. Ko je za šta kriv neka odgovara, ja ne želim, a nemam ni vreme da se bavim time - bio je kratak, piše Kurir.

Na opasku o pričama sa električnim biciklom odgovara da u selu priča svako kome kako odgovara.

U policiji je rečeno da je sa slučajem upoznato i tužilaštvo i Centar za socijalni rad.

Iz bolnice kažu da je odrađena dijagnostika i da je na mehaničkoj ventilaciji.

- Ima i teške povrede grudnog koša. Smešten u jedinicu intenzivne nege -rečeno je.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike