Na svadbi svi bili naoružani do zuba! Poznato stanje muzičara kojeg je metak iz sačmarice pogodio usred šatora

21.07.2021

18:45 >> 06:07

0

Autor: j.jovanovic

Šef Bugi benda Duško Jovanović kaže da je svadba u Republici Srpskoj izgledala kao da su na Divljem zapadu

Na svadbi svi bili naoružani do zuba! Poznato stanje muzičara kojeg je metak iz sačmarice pogodio usred šatora
Copyright Dragoslav Bučić, muzičar iz benda, ranjen na veselju Foto: Foto: Printskrin/Fejsbuk

Muzičar Dragoslav Bučić (32), iz okoline Loznice, koji je u nedelju ranjen na jednoj svadbi u mestu Povelič u Republici Srpskoj, pušten je iz bolnice, kaže za 24sedam šef Bugi benda iz Novog Sada Duško Janković.

– Juče oko dva sata pušten je iz bolnice i sada je dobro. Kod kuće je. Čuo sam se sa njegovom porodicom. Takođe, moje kolege i ja smo dobro. Dragoslav je pogođen u desnu butinu sa više od 150 zrna sačme. Osim njega, ranjen sam i ja, jer ono sačme što nije završilo u njegovoj nozi, jeste u mojoj. Sačma je prošla ispod Dragoslavljeve noge i pogodila mene. Nisam išao u bolnicu, nego sam sam izvadio četiri-pet komada sačme. Takođe, i bubnjar je pogođen. Pre ove drame, harmonikaš je ustao od stola, tako da je sve ovo izbegao, a da nije ustao dobio bi sačmu u leđa i ko zna kako bi se sve završilo – objašanjava Janković.

Pročitajte još:
Pročitajte još:

Napominje da je nakon pucnjave nastao opšti metež.

Prema njegovoj priči, osumnjičeni za izazivanje opšte opasnosti Mileta K. (24), tokom šenlučenja, umesto u vazduh, iz sačmarice je pucao u šator i povredio Dragoslava, kao i ostale članove benda.

Pixabay

– Nakon pucnjave, stolica na kojoj je sedeo klavijaturista izgledala je kao da je na njoj bomba eksplodirala. To je bio stašno. Posle toga je nastao haos.  Njegova supruga, koja je pevačica u našem bendu, počela je da plače, jer se uplašila. Isprva nismo znali ko je pucao. Kasnije su nam očevici rekli da je taj momak ubacio pušku u auto i pobegao, ali ga je policija ubrzo uhapsila – priča Janković.

Pucalo se ceo dan

Dodaje da se na toj svadbi celi dan pucalo, od popodnevnih časova do kasnih večernjih sati.

Pročitajte još:

– Na svadbi su ceo dan pucali, od popodneva, negde od 15 časova, pa sve do dva ujutru. Svi su bili naoružani do zuba, što ja u svom životu nisam video. To je izgledalo kao da ste na Divljem zapadu. Mladenci su bili jako fini prema nama. Nakon svirke smo ostali da večeramo i da popakujemo opremu. Međutim, pošto se ovo desilo, nismo bili u mogućnosti da odradimo još jednu svirku. Ipak, sve se dobro završilo – zaključuje Janković za naš portal.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike