"Hteli su da ga roknu"- Komšija otkrio jezive detalje pucnjave u Surčinu u kojoj je učestvovao Vukašin Šijan!

21.07.2021

10:37 >> 11:51

0

Autor: j.jovanovic

Komšije dodaju da Borisa znaju od malih nogu, kao i članove njegove porodice, čija kuća u kraju slovi za domaćinsku

"Hteli su da ga roknu"- Komšija otkrio jezive detalje pucnjave u Surčinu u kojoj je učestvovao Vukašin Šijan!
Copyright Foto: 24sedam/K. Mihajlović

Vukašin Šijan (22), mlađi sin jednog od najpoznatijih žestokih momaka iz devedesetih godina prošlog veka Zorana Šijana, uhapšen je zbog ranjavanja Borisa Jakšića (34) u Surčinu.

Mladi Šijan je, prema nezvaničnim informacijama, zajedno sa Miloradom M. (41) i Milošem K. (21) u ponedeljak ujutru došao automobilom marke “mercedes” do porodične kuće ranjenog momka i, posle kraće svađe, u Borisa su ispaljena tri metka, prenosi Objektiv.

Pročitajte još:

– Stala su kola, tik uz kuću, pred kapiju, a onda smo čuli neku svađu na ulici. Bilo je oko pola šest ujutru. Kako sam ustao da pogledam kroz prozor, tako su se čula dva pucnja jedan za drugim, a onda, posle kraće pauze, i treći. Pogledao sam kroz prozor i video Borisa kako leži u lokvi krvi. Pozvao sam Hitnu pomoć odmah – objašnjava jedan od ljudi koji su pritekli u pomoć ranjenom Borisu.

Komšije dodaju da Borisa znaju od malih nogu, kao i članove njegove porodice, čija kuća u kraju slovi za domaćinsku.

– Radna i poštena porodica. Nikada nije bilo problema ranije. Kada smo istrčali, u tom trenutku je izleteo i Borisov brat, koji se u sekundi izgubio jer je bilo mnogo krvi. Jeste ranjen u noge, ali se vidi da su hteli da ga “roknu”. Za kratko vreme je izgubio mnogo krvi – pričaju očevici tragedije.

Majka i brat povređenog Borisa nisu želeli da govore za medije.

– Ne želimo da komentarišemo. Boris je u veštački izazvanoj komi i stanje mu je sada stabilno – kratko su prokomentarisali Jakšići.

Pixabay

Rođen tri nedelje pre smrti oca

Vukašina (22) je Zoran Šijan dobio u drugom braku sa Goranom, koja je ujedno bila dobra prijateljica njegove tadašnje žene, pevačice Goce Božinovske.

Zoran i Gorana su bili komšije sve do 1996, nakon čega je odlučio da se razvede od Goce Božinovske i venča sa njom. Gorana je Zoranu 1999. godine rodila sina, i to samo tri nedelje pre nego što je on ubijen.

Trojica napadača su nakon napada pobegla, ali su brzom akcijom policije uhapšena. Svoj trojici je određeno zadržavanje i terete se za krivično delo nanošenje teške telesne povrede, a Milorad M. i za ilegalno nošenje oružja.

Ovo, inače, nije prvi put da se Vukašin Šijan nalazi u vestima. Pre dve godine uhapšen je sa dva druga zbog ranjavanja Stefana R., posle tuče ispred lokala brze hrane na Novom Beogradu. Razlog za tuču je bio banalan – kupovina šiš ćevapa i želja Šijana i njegovih ortaka da dođu do hrane preko reda.

Prilikom bega Šijan i druga dva mladića zaustavili su taksi, ali je taksista odbio da ih vozi, posle čega su počeli da udaraju rukama po automobilu. Sve to je primetio jedan policijski službenik u civilu, koji je zajedno sa jednim prijateljem probao da zaustavi nasilje.

Pročitajte još:

Jedan od trojice momaka je, međutim, ispalio hitac i ranio Stefana R., koji je policajcu takođe probao da pomogne u sprečavanju nasilja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Objektiv

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike