Ispao iz saniteta dok su ga vozili na psihijatriju: Poznat identitet muškarca poginulog kod Aleksinca

31.05.2024

10:53

0

B. G. (42) u pratnji policije prevožen je u Specijalnu psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici, a u toku vožnje ispao iz saniteta

Ispao iz saniteta dok su ga vozili na psihijatriju: Poznat identitet muškarca poginulog kod Aleksinca
Ilustracija - Copyright 24sedam/R.M.

Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu saopštilo je identitet muškarca koji je poginuo juče oko 17 časova kada je ispao iz saniteta na auto-putu kod Aleksinačkih rudnika. On je bio u pratnji policajaca, prevožen je u Specijalnu psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici kod Niša.

Dana 30. maja 2024. godine stradao je B. G. (42) iz Batočine na taj način što se prevozio sanitetom KC Kragujevac u pratnji policijskih službenika PU Kragujevac do SPB "Gornja Toponica“. U toku prevoženja, u visini naplatne rampe "Aleksinački rudnici“, dok je sanitet bio u pokretu, ispao je kroz vrata saniteta i pao na kolovoz usled čega je nastupila smrt, saopšteno je iz OJT Aleksinac.

Kako se navodi u saopštenju, nakon nesreće obavljen je uviđaj na licu mesta. Evo koje su mere naložene radi rasvetljavanja okolnosti tragedije.

"OJT Aleksinac izašlo je na lice mesta radi vršenja uviđaja zajedno sa Saobraćajnom policijom Policijske uprave u Nišu i PS Aleksinac – Odeljenje kriminalističke policije u čijem prisustvu je mrtvozornik konstatovao smrt na licu mesta i naložio je prikupljanje obaveštenja od učesnika događaja, obavljanje vanrednog tehničkog pregleda sanitetskog vozila, alkotestiranje učesnika događaja, kao i da se obavi obdukcija sa toksikologijom. B. G., a sve u cilju utvrđivanja okolnosti nastanka predmetne nezgode", navodi se u saopštenju OJT Aleksinac.

Da li je čovek nastradao tako što je, kako se prvo spekulisalo, na njega naletelo drugo vozilo nakon ispadanja, ili je poginuo od udarca na kolovoz, u saopštenju OJT Aleksinac se ne precizira.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike