Detalji udesa kod Mladenovca: Kriv vozač automobila, skrenuo u suprotnu traku

29.05.2024

09:38

0

Vozač automobila skrenuo u suprotnu traku i direktno udario u autobus

Detalji udesa kod Mladenovca: Kriv vozač automobila, skrenuo u suprotnu traku
Copyright FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da je, prema prvim izveštajima saobraćajne policije, za nesreću kod Mladenovca, u kojoj je poginula jedna osoba, a više od 30 povređeno, verovatno kriv vozač automobila koji se sudario sa autobusom.

Dačić je precizirao da je vozač automobila skrenuo u suprotnu traku i udario direktno u autobus. On je naglasio da je uviđaj još u toku.

 

 

- Uvek kada iznesem takvu informaciju moram da kažem da to dobijem od policije. Videće se da li će uviđaj to pokazati ili ne - rekao je on.

Apelovao je na sve učesnike u saobraćaju da budu veoma oprezni i naveo da je već nekoliko dana u toku pojačana kontrola u saobraćaja. Kao primer je naveo da je juče priveden čovek koji je vozio sa 3,8 promila alkohola u krvi.

 

 

Vozač putničkog automobila poginuo je jutros u sudaru sa autobusom kod Mladenovca, a u Urgentni centar je dovezeno 37 osoba, od kojih su četiri teže povređene, saznaje Tanjug. Neki od povređenih bi trebalo da budu odvezeni i u druge bolnice, a većina ima povrede glave, dok su neki sa ortopedskim povredama. Povređene je u Urgentnom centru obišao ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike