Čak 7 agenata kreće u potragu za Anom Knežević: Ovo područje će specijalni tim da pretražuje!

28.05.2024

23:20

0

Potraga za telom žene, koja je rođena u Kolumbiji pre 40 godina i koja poseduje američki pasoš, biće započeta 29. i 30. maja

Čak 7 agenata kreće u potragu za Anom Knežević: Ovo područje će specijalni tim da pretražuje!
Ilustracija/Nestala Ana Knežević - Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez/Sanna Rameau Printscreen/Iks

Ana Marija Knežević Henao, državljanka SAD kolumbijskog porekla, nestala je početkom februara ove godine u glavnom gradu Španije. Nakon burnog razvoda sa Srbinom, Davidom Kneževiće, ona se preselila u Madrid sa Floride, kako bi se oporavila od svega.

Njoj se izgubio svaki trag nakon što je nepoznata osoba sa motociklističkom kacigom obojila sigurnosne kamere na ulasku u zgradu u kojoj je živela u luksuznom naselju.

Istraga o nestanku Ane, doživljava svoja poslednja poglavlja.

Sedam specijalnih agenata FBI-ja stiglo je u Španiju da pomognu nacionalnoj policiji da locira njeno telo, saznaje "La provincia", kanal za istragu i događaje.

Potraga za telom žene, koja je rođena u Kolumbiji pre 40 godina i koja poseduje američki pasoš, biće započeta 29. i 30. maja, prema nalogu sudije Ines Malagon, zadužene za istrage u Španiji.

Sprej za boju

Printscreen/ NewsNAtion
 

Istrage Nacionalne policije i FBI-a su postigle veliki napredak u rešavanju slučaja. Ana Marija Knežević Henao je nestala iz svog doma u Madridu 2. februara. Prethodno je osoba koja ju je kidnapovala, poprskala farbom sigurnosne kamere kako ne bi bila prepoznata.

Izveštaj FBI-a koji je portal "La provincia" već otkrio ukazao je na sve dokaze protiv Aninog muža, snimljene u jednoj madridskoj prodavnici kako kupuje tu boju i lepljivu traku.

Anin suprug David Knežević nalazi se u zatvoru u Sjedinjenim Državama od 4. maja, kada je zadržan na aerodromu u Majamiju. Istragom je utvrđeno da je muškarac iznajmljenim automobilom prešao Evropu, od Beograda, mesta njegovog porekla, do Madrida.

Nakon što ju je kidnapovao, otišao je, verovatno sa Aninom telom u gepeku. On je sa mobilnog telefona svoje supruge poslao dve poruke u kojima se predstavljao kao ona i rekao da je sreo muškarca sa kojim će provesti vikend na mestu bez telefonske pokrivenosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike