Otkrivamo! Neverovatni detalji porodičnog pokolja zbog dece

25.05.2024

10:18

0

Autor: 24sedam

Supružnici upali rođaku u kuću, hteli da se obračunaju, ali ih izbo kuhinjskim nožem

Otkrivamo! Neverovatni detalji porodičnog pokolja zbog dece
24sedam/Goran Sivački - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Nezapamćeni porodični obračun u selu Donja Jajna kod Leskovca dogodio se juče oko 11.30 sati, a povod je bio bezazlena dečija svađa. U ovom obračunu, muž D. S. (52) i njegova supruga S. S. (54) izbodeni su nožem po grudima i hitno su operisani u niškom UKC.

Kako se navodi, supružnici su upali u kuću rođaka. U rukama su imali polomljene pivske flaše i hteli su da se obračunaju sa familijom. Ali, rođak je uzeo kuhinjski nož i izbo ih. Ranjeni muž i žena su se dali u beg, sakrili se u svoj porodični dom i odatle pozvali policiju i Hitnu pomoć.

Bračni par je odmah prebače u Niš gde su hospitalizovani.

Muž D.S. je primljen sa ubodnom ranom grudnog koša. Hitno je operisan zbog hematopneumotoraksa sa leve strane, povreda plućnog krila i dijafragme. Sada je na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju.

Iz UKC Niš je saopšteno da je njegova supruga S.S, takođe, primljena sa ubodnom ranom grudnog koša. Njoj su utvrđene povrede dijafragme sa krvarenjem u pleuralnom i peritonealnoj duplji. I nju je hitno operisao grudni i abdominalni hirurg, a potom je hospitalizovana na Klinici za anesteziju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike