Potera za Beograđaninom: Divljao ulicama Budve, udario šest pešaka pa pobegao

23.07.2021

10:11 >> 13:55

0

Svi pešaci zadobili su lakše telesne povrede, ukazana im je hitna medicinska pomoć i transportovani su u kotorsku bolnicu

Potera za Beograđaninom: Divljao ulicama Budve, udario šest pešaka pa pobegao
Copyright Ilustracija/Profimedia

Budvanska policija raspisala je poternicu za Beograđaninom L. B. (20), koji je sat iza ponoći divljao gradskim ulicama, te pokosio šest pešaka.

Policijske patrole su sinoć blokirale izlaze iz grada, nakon što je na putu ka brdu Topliš pronađen BMW koji je Beograđanin ostavio bežeći od policijske potrage.

Pročitajte još

Kako je “Vijestima” rečeno, mladić je u 1.15 na glavnom gradskom bulevaru izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povredio šest pešaka koji su se zadesili na trotoaru vraćajući se iz grada.

Povređeni su A. C. (19) iz Loznice, S. B. (18) iz Banje Koviljače, N. L. (18) iz Tršića, N. M. (19) iz Banje Koviljače, Lj. P. (70) iz Ohrida i N. C. (50) iz Ohrida.

Svi pešaci zadobili su lakše telesne povrede, ukazana im je hitna medicinska pomoć i transportovani su u kotorsku bolnicu.

Nakon što ih je pokosio, Beograđanin je nastavlja da vozi, nije se zaustavio da vidi šta je sa povređenima. Ubrzo je na lice mesta došla policija, a patrole interventne jedinice CB Budva krenule su u poteru za njim.

Mladić je pokušao da preko Topliša pobegne iz Budve, a nakon što je video da je grad blokiran, napravio je još jednu saobraćajnu nezgodu u 1.20 – na Jadranskom putu udario je u “tojotu”, a potom u još nekoliko parkiranih automobila. Tada je izašao iz automobila i pobegao prema naselju.

Policijska akcija je i dalje u toku i traga se za mladićem. Policija je uspela da identifikuje o kome se radi i o tome su obavešteni svi granični prelazi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike