Pritvor za nasilnika iz Niša: Ajkulinom bratu prijava za nasilničko ponašanje, oduzet mu i automobil (VIDEO)

24.07.2021

16:21 >> 17:53

0

Mirko Ajković, pošto je na sred ulice šamarao dve žene, uhapšen je i određeno mu je zadržavanje

Pritvor za nasilnika iz Niša: Ajkulinom bratu prijava za nasilničko ponašanje, oduzet mu i automobil (VIDEO)
Copyright Nasilnik šamarao žene/Foto: Printskrin

Mirku Ajkoviću, koji je uhapšen pošto je na sred ulice šamarao dve žene,  je  određeno  zadržavanje po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužica.

“Protiv Mirka Ajkovića podneta je krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja, a oduzeto je i vozilo koje je koristio zbog provere. Prema prvim informacijama, Ajković je napao žene posle spora u saobraćaju.

Mirko Ajković je u sred dana nasrnuo prvo na jednu ženu i počeo da je šamara, a kada joj je u pomoć pritekla sugrađanka koja je izašla iz automobila, on je i nju napao.

Ceo događaj je snimio jedan od prolaznika, a ostali učesnici u saobraćaju koji su gledali ovaj nemili događaj,  nisu hteli ili smeli da se mešaju.

Mirko Ajković je rođeni brat mnogo poznatijeg niškog žestokog momka Zorana Ajkovića Ajkule, koji je povezivan sa trgovinom narkoticima i pranjem novca. Ipak, na kraju je osuđen zbog iznude na kaznu kućnog zatvora.

Niška familija Ajković, koja je poreklom iz crnogorske Zete, dobro je poznata u niškom “podzemlju” i važi za najuticajniju porodicu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike