"Šta je Srbiju zadesilo posle pokušaja ubistva Radoja Zvicera?"

24.07.2021

20:38 >> 21:01

0

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, je otkrio od kada su počeli napadi na njega kao i šta je zadesilo Srbiju nakon pokušaja ubistva Radoja Zvicera

"Šta je Srbiju zadesilo posle pokušaja ubistva Radoja Zvicera?"
Radoje Zvicer - Copyright Radoje Zvicer/MUP

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, je otkrio od kada su počeli napadi na njega kao i šta je zadesilo Srbiju nakon pokušaja ubistva Radoja Zvicera u Ukrajini.

– Kada su pokušali da ga ubiju i nisu uspeli u tome kod nas je nakon toga počeo haos. Ti bolesnici su počeli da se hvale svojim brutalnim ubistvima. Tada su počeli da prate mene, ali i mog sina. Mi nismo mogli ni da sanjamo da ćemo imati takve monstrume u Srbji. To se više u Sribiji neće dogoditi. Sa istragom će se ići do kraja, neće biti pošteđenih. Čak sam i ja spreman da idem na poligraf. Moram da naglasim da od kada smo raskrinkali klan Veljka Belivuka u Srbiji nije bilo nijednog mafijaškog ubistva, bilo je ubistava oko međe, nasilja u porodici, ali ne i mafijaških obračuna – rekao je Vučić.

Pročitajte još:

Predsednik Srbije najavio je da mesta u ovoj državi nema za mafiju i kriminal.

– Sve u ovoj državi možete da uradite, ali za to ćete da odgovarate. Ali niko neće da ubija u Srbiji i deli drogu deci. Tako žestoko ćemo da se obračunamo sa narko dilerima. Ja znam da njihovim šefovima idem pravo prstom u oko i znam da mi je sada, nakon ovoga život još ugroženiji. Obećavam svim majkama da niko neće moći da daje drogu njihovoj deci ili da ih ubija – rekao je Vučić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike