Otkrivamo kako su Velja i Miljković naterali “škaljarca” da za njih mami žrtve u Ritopek: Kapetana slomili otmicom...

25.07.2021

12:52 >> 15:26

0

Autor: Lj. K.

Velja i Miljković su Mileta Radulovića prisilili da za njih mami žrtve u Ritopek tako što su mu kidnapovali porodicu

Otkrivamo kako su Velja i Miljković naterali “škaljarca” da za njih mami žrtve u Ritopek: Kapetana slomili otmicom...
Printscreen/Pink

Grozomorne metode kojim su, kako se sumnja, Veljko Belivuk i Marko Miljković sa svojim vojnicima ubijali protivnike i nezgodne svedoke, a zatim njihova obezglavljena tela uništavali mlevenjem, ovaj kriminalni klan primenio je i prema “škaljarcu” Miletu Raduloviću zvanom Kapetan.

Prema informacijama do kojih je došao 24sedam, Velja I Miljković su Kapetana prisilili da za njih mami žrtve u Riteopek tako što su mu kidnapovali porodicu!

Pročitajte još

-Pakleni plan, prekopiran iz serija o surovim meksičkim narko-kartelima, Belivuk i Miljković primenili su prema Miletu Raduloviću Kapetanu. Udarili su mu na najslabiju tačku, na porodicu, i tako ga slomili da počne da radi za njih. To su uspeli tako što su mu kidnapovali ženu i decu. Nije imao kud, pristao je da pripadnike svog klana na prevaru namami u Ritopek, gde ih je čekala Veljina ekipa za mučenje I bacanje pod nož – otkriva naš odlično obavešteni izvor.

Fotografija mučenja iz Ritopeka Printscreen/Pink

Kako dalje otkriva, Kapetan im je otkrio sve šifre svog telefona, što su vođe klana iskoristile da tako namame protivnike, posle čega je takođe ubijen udarcima lopatom u glavu, a, kako se sumnja, zatim raskomadan i samleven.

Miljković i Belivuk Printscreen

U emisiji “Intervju” predsednik Srbije rekao je da je kraj ovog pripadnika škaljarskog klana bio “užasan”, komentarišući fotografiju Marka Miljkovića sa otetim  Kapetanom.

Pročitajte još

– Na fotografiji je Marko Mesar i pripadnik škaljarskog klana koji je otet i njegov kraj je užasan. Oni nekog otmu, drže ga na nekoj lokaciji, a on mora da se ponaša kao da je sve u redu, i da se dalje čuje sa pripadnicima škaljarskog klana, kako bi ih naveli da dođu i “ubiju” Belivuka. Sve vreme poruke šalje Mesar pod njegovim brojem, tako navlače druga lica i onda slede najsurovija mučenja i likvidacija. To naređuju direktno sa teritorije Crne Gore, i Miljković i Belivuk tu ne prisustvuju. Dečko je, srećom, preminuo od udarca lopatom u glavu. – objasnio je on.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti