Uhapšen pucač iz Mirijeva! Posle tuče, ranio Jovana (46) u stomak

24.04.2024

22:48

0

Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu noćas je na mestu zločina obavio uviđaj i naložio identifikaciju muškarca

Uhapšen pucač iz Mirijeva! Posle tuče, ranio Jovana (46) u stomak
Ilustracija - Copyright 24sedam/M.S.

Miljan P. (41) uhapšen je zbog sumnje da je prethodne noći u naselju Mirijevo pucao u Jovana B. (46) i ranio ga u stomak.

Podsetimo, prema nezvanicnim informacijama, Jovana B. je u bolnicu doveo drug i on je izjavio da je ranjen u parku u Mirijevu. On je sa prostrelnom ranom stomaka prevezen u KBC Zvezdara gde je odmah operisan, policija traga za napadačem. 

- Sumnja se da je pucnjavi prethodila svađa više osoba, od kojih je jedan imao pištolj. U toku žustre rasprave, za sada nepoznati napadač je pucao u ranjenog muškarca i pogodio ga u stomak. Čula su se dva pucnja, a potom se grupa razbežala, ostavljajući za sobom ranjenog - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Prema takođe nezvaničnim informacijama ranjeni muškarac je navodno rekao da su ga napala četvorica muškaraca. 

- Rekao je da se napad dogodio u Ulici Rudi Čajaveca. Navodno prišla su mu četvorica nepoznatih muškaraca i nakon toga su ga fizički napali. Jedan od njih je imao pištolj u ruci i on je pucao na njega - objasnio je naš izvor. 

Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu noćas je na mestu zločina obavio uviđaj i naložio identifikaciju muškarca koji je ispalio hitac, nakon čega je on večeras i uhapšen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike