Oglasio se bivši muž nestale Ane: "Sumnjaju da sam pokupio pare i ubio je"

19.04.2024

11:51

0

Anin bivši muž napominje da ništa nije ukazivalo na promene njenog ponašanja pre samog nestanka, i da mu nije jasno još uvek šta se dešava

Oglasio se bivši muž nestale Ane: "Sumnjaju da sam pokupio pare i ubio je"
Ana Ličnik - Copyright printscreen/instagram/serbialive_beograd

Ana Ličnik (34) nestala je 24. marta. Ona se tada vozila javnim prevozom, a po izlasku iz autobusa broj 23 joj se gubi svaki trag.

Međutim, ona je u autobusu zaboravila torbu, u kojoj je bio dokument sa brojem telefona Aninog bivšeg muža.

Njen bivši muš kaže da ništa nije ukazivalo na promene njenog ponašanja pre samog nestanka, i da mu nije jasno još uvek šta se dešava.

- Ne znam kada će se završiti ova agonija, nadam se što pre. Kada smo se poslednji put videli, to je bilo 15. marta, tada je bilo sve normalno, popili smo piće. Ništa nije ukazivalo, nije imala nikakve promene ponašanja. Nadam se da bi i poligraf mogao da pomogne oko dalje istrage kako bi se utvrdilo i otkrilo šta se dešava - kaže bivši muž Ane Ličnik.

Informacija da je neposredno pre nestanka, Ana prodala stan je potvrđena, a njen bivši muž govori da se svakakve stvari provlače na društvenim mrežama, a da ga je jedna od njih posebno potresla.

- Opet napominjem da ništa nije bilo čudno u njenom ponašanju, prodala je stan neposredno pre nestanka, ali ništa više ne znam o tome. Na društvenim mrežama se svašta piše, gde sam primetio da neki sumnjaju da sam ja pokupio sve pare od prodatog stana i ubio je, što je zastrašujuće - rekao je on.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama, Anin nestanak prijavila je njena porodica 28. marta.

Oni apeluju na ljude da im se jave na broj telefona 061/102-95-83 ukoliko imaju bilo koju informaciju o Ani.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike