Devojčicu ljubio i pipao po butinama: Osuđen predator (72) iz taksija

09.04.2024

11:19

0

Taksista iz Velikog Gradišta pravosnažno osuđen na godinu i tri meseca zatvora

Devojčicu ljubio i pipao po butinama: Osuđen predator (72) iz taksija
Ilustracija - Copyright Profimedia

Taksista Anđelko Rajić (72) iz Velikog Gradišta pravosnažno je osuđen na godinu i tri meseca zatvora jer je u avgustu 2021. tokom vožnje, kako je to sud utvrdio, dodirivao maloletnu mušteriju, koja je u tom trenutku imala 14 godina, a čije roditelje poznaje.

Osnovni sud u Velikom Gradištu doneo je 13. decembra 2023. prvostepenu presudu da se okrivljeni za krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnim licem osudi na godinu i tri meseca. Okrivljeni je potom uložio žalbu, a Viši sud u Požarevcu 8. februara je odbio žalbu i potvrdio prvostepenu presudu, čime je presuda postala pravosnažna.

Sramna odbrana

Tokom suđenja okrivljeni taksista je sve vreme negirao krivicu. Tvrdio je da devojčica laže i kako je to sve njena bujna mašta.

Okrivljenom je određena i mera bezbednosti i zabrane prilaska maloletnici. Rajić je, kako se navodi u optužnici Osnovnog tužilaštvo u Velikom Gradištu, krivično delo počinio 3. avgusta 2021. nakon što je devojčicu vozio kući u jedno obližnje selo nakon vašara u Velikom Gradištu.

Tokom vožnje je parkirao automobil pored puta i protiv njene volje ljubio je u obraz, prelazio rukom preko grudi. Dete se uplašilo i tražilo je da je odveze kući, što je i uradio, ali u nastavku vožnje devojčicu dodirivao po butinama.

Devojčica je nakon vožnje sve ispričala roditeljima koji su bili šokirani onim što čuju, pa su slučaj odmah prijavili policiji. Osećali su se užasno, pogotovo što je to čovek kog su poznavali i poverili mu da preveze njihovo dete do kuće.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir/24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike