Obljubio bratanicu (9): Počelo suđenje za seksualno zlostavljanje kod Ražnja

13.03.2024

20:02

0

Lazar S. (23) tereti se da je ćerku svog rođenog brata zlostavljao od njene sedme godine

Obljubio bratanicu (9): Počelo suđenje za seksualno zlostavljanje kod Ražnja
Ilustracija - Copyright Profimedia

Pred Višim sudom u Nišu danas je počelo suđenje Lazaru S. (23) iz sela Lipovac kod Ražnja, jer se sumnja da je dve godine seksualno zlostavljao ćerku rođenog brata koja ima devet godina. Tužilaštvo je protiv njega pokrenulo istragu zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba sa detetom.

Sledeće ročište za glavni pretres zakazano je za 17. april.

Odlukom predsednika veća, javnost je u ovom predmetu isključena. Okrivljeni je još u pritvoru.

Lazar S. tereti se da je u svojoj kući i u kući svog brata, po intimnim delovima tela, dodirivao i ljubio devojčicu..Seksualno zlostavljanje je otkriveno nakon što je devojčica ispričala ocu šta joj radi stric.

- Ona je roditeljima rekla da ju je on pipkao po intimnim delovima i ljubio od njene sedme godine. Navela je da se to dešavalo kod Lazara, ali i u njenoj porodičnoj kući. On bi je napao kada su joj roditelji na poslu ili kada bi joj baka otišla u komšiluk. Šokirani roditelji napastvovane devojčice su odmah sve prijavili policiji, koja je ubrzo uhapsila pedofila. Dete je poslato kod lekara, koji je utvrdio da ima povrede po genitalijama, ali da to nije zbog seksualnog odnosa - navodi izvor Novosti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike