Uhapšen muškarac koji je visio sa terase na Novom Beogradu: Terao devojku da skoči sa njim - otkriveni novi detalji drame

08.03.2024

13:15

1

Uhapšeni je sinoć sa terase 9. sprata skočio na terase nižih spratova, čime je izazvao veliku uznemirenost građana

Uhapšen muškarac koji je visio sa terase na Novom Beogradu: Terao devojku da skoči sa njim - otkriveni novi detalji drame
Ilustracija - Copyright Profimedia

Muškarac (30) uhapšen je u Beogradu protekle noći jer je sa 9. sprata zgrade hteo da baci devojku, a potom se sa spoljne strane terasa spuštao sve do petog sprata, što je veliki broj građana snimio i podelio na drušvenim mrežama,čime je izazvao veliku uznemirenost javnosti, a sutra će biti saslušan pred Trećim osnovnim javnim tužilaštvom.

- Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog V.K. (30) zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti - saopšteno je.

Uhapšenom se stavlja na teret da je, u svom stanu na Novom Beogradu, u kojem se nalazio sa J.M. (28) i svedokom L.Đ. (23), uhvatio oštećenu oko struka, izvukao je na terasu i rekao joj da će da skoče zajedno.

Devojka se opirala i zadobila lake telesne povrede, kao i svedok koji je sprečio uhapšenog da izvrši ono što je nameravao.

Uhapšeni je sa terase 9. sprata skočio na terase nižih spratova, čime je izazvao veliku uznemirenost građana koji su se okupili ispred zgrade i pozvali policijske službenike koji su uhapsili V.K, a potom izvršili pretres stana u kom su pronašli materiju nalik na opojnu drogu, što će biti utvrđeno naknadnim veštačenjem.

Uhapšeni će 9. marta biti saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, nakon čega će javnost biti o svemu obaveštena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike