Uhapšen muškarac koji je kolima udario pešaka u Vranju, pa pobegao

04.03.2024

14:43

0

Teško povređenom pešaku lekarska pomoć ukazana je u Zdravstvenom centru u Vranju odakle je prebačen u Klinički centar u Nišu

Uhapšen muškarac koji je kolima udario pešaka u Vranju, pa pobegao
Ilustracija - Copyright pixabay/4711018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su D. T. (40) iz okoline tog grada, koji je vozilom udario pešaka i pobegao.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Vranje, on je uhpšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. D. T. se sumnjiči da je juče na ulici u Vranju upravljajući automobilom "folksvagen" udario pešaka koji se kretao desnom ivicom kolovoza u pravcu kretanja vozila i pobegao sa lica mesta.

Teško povređenom pešaku lekarska pomoć ukazana je u Zdravstvenom centru u Vranju odakle je prebačen u Klinički centar u Nišu. Saobraćajna policija je brzim radom identifikovala i uhapsila osumnjičenog. Po nalogu dežurnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike