Predator iz pakla upao u klopku: Slao maloletnici fotografije uznemirujućeg sadržaja, jedan detalj ga otkrio!

01.08.2021

09:28 >> 10:43

0

Autor: j.jovanovic

Ovaj agresivni seksualni predator sve vreme se obraćao maloletnici vulgarnim rečnikom, tražeći od nje da uđe u kupatilo i pokaže mu njene intimne delove

Predator iz pakla upao u klopku: Slao maloletnici fotografije uznemirujućeg sadržaja, jedan detalj ga otkrio!
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Predator D. Č. iz sela Kovačevac kod Mladenovca slao je uznemirujuće snimke seksualnog sadržaja 12-godišnjoj maloletnici koju je danima opsedao, iza čijeg profila se nalaze lovci na pedofile. U gnusnom videu predator se samozadovoljava, a potom traži od devojčice da se skine gola pozivajući je na cyber seks. Na snimku se vidi kako D.Č. sedi potpuno nag, zavaljen na kauču sa penisom u erekciji, a oko vrata nosi lanac sa povećim krstom na grudima.

Ovaj agresivni seksualni predator sve vreme se obraćao maloletnici vulgarnim rečnikom, tražeći od nje da uđe u kupatilo i pokaže mu njene intimne delove, kako bi zadovoljio svoju pohotu i nastrane seksualne nagone prema deci. Tu se nije zaustavio, već joj je uporno slao i fotografije drugih devojčica, kao i ženskih intimnih delove tela.

Pročitajte još:

Reč je o 35-godišnjem muškarcu iz okoline Mladenovca, a koliko je opasan po decu svedoči dalja prepiska sa dotičnom maloletnicom u kojoj joj priznaje da je imao seksualne odnose sa devojčicama njenih godina, ali i sa desetogodišnjakinjama.

-Skini se malo gola, da vidim kako izgledaš. Iskreno, mislio sam da dođeš da se *e*emo-insistirao je Mledonovčanin.

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

-Ja sam dete, ne znam ništa o tome. Da li ste ovako i pre pisali sa devojčicama mojih godina?-upitala je. -Jesam. I video sam se sa njima. Jedna je imala 10 godina-odgovorio je D.Č.

Iako mu je nekoliko puta odgovorila da ima 12 godina i insistirala na tome da je dete i da se plaši takvog razgovora, predatoru to nije smetalo. Nije odustajao ni kada mu je napisala da je sa bakom i da prekine da joj piše.

-Idem na čas flaute sad-napisala je devojčica.-Imam ja flautu, i orgulje. Hoćeš ti da mi svirneš u flautu? Vidi je, tvrda flauta-napiso je D.Č. i u istom momentu poslao video snimak u kojem je potpuno nag.

Ne sluteći da se iza profila devojčice nalaze operativci međunarodne organizacije „Stoppedofiliji SP“ sa sedištem u Srbiji, muškarac se na njihov zahtev fotografisao sa prstom na usni, kako bi potvrdili da je u pitanju ista osoba sa kojom komuniciraju.

Sakuplja fotke dece u kupaćem

-U ovom slucaju imamo predatora koji pored toga što šalje eksplicitne video snimke i fotografije svog polnog organa diverziji devojčice od 12 godina, za koju je naravno ubeđen da je pravo dete, pokazuje slike maloletnica od 10 do12 godina koje je preuzeo verovatno sa profila roditelja te dece. Zapravo, on se hvali pokazujuci fotografiju devojčice od 10 godina govoreći da ga je oralno zadovoljavala, kao i njena dve godine starija sestra. Primećujemo da poseduje veliki broj fotografija dece u kupaćem kostimu i slične. Način obraćanja diverziji kao i nastojanja da je ubedi da je oralni seks normalan sa detetom od 10 godina nije nam ostavio drugog izbora, osim da ga objavimo i obavestimo ljude iz sistema bezbednosti i upozorimo javnost na ovu osobu-kažu za „Alo!“ iz organizacije „Stoppedofiliji SP“.

Pročitajte još:

Zahvaljujući organizaciji „Stoppedofiliji SP“, internet više nije raj za pedofile. Njihovi operativci aktivni su na celom Balkanu, a za šest godina postojanja otkrili su na stotine pedofila, od kojih su mnogi uhapšeni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike