Horor u Beču: U kadi pronađeno unakaženo muško telo - odsečeni prsti i tetovaže, sumnja se da je u pitanju državljanin Srbije!

23.02.2024

09:18

0

Leš u poodmakloj fazi raspadanja pronašli pripadnici Odeljenja za borbu protiv narkotika u bečkom Otakringu tokom operacije otkrivanja i pronalaženja laboratorije za proizvodnju kanabisa

Horor u Beču: U kadi pronađeno unakaženo muško telo - odsečeni prsti i tetovaže, sumnja se da je u pitanju državljanin Srbije!
Copyright Printscreen/YouTube/Krone TV

Unakaženo telo muškarca, bez prstiju, za koga austrijaska policija sumnja da je srpski državljanin, pronađeno je juče u stanu u Beču u kome je uzgajana marihuana.

Leš u poodmakloj fazi raspadanja su pronašli pripadnici Odeljenja za borbu protiv narkotika u bečkom Otakringu tokom operacije otkrivanja i pronalaženja laboratorije za proizvodnju kanabisa. 

Kako prenose austrijski mediji ovo je trebalo da bude obična operacija istražitelja droge iz bečke državne kriminalističke policije, ali se, prilikom upada u stan i otkrića leša, situacija promenilla i u istragu je uključeno i odeljenje za ubistva.   

Profimedia
 

Telo muškarca je pronađeno u kadi, a pored je bila i stolica na kojoj je čovek najverovatnije mučen, jer iako je leš počeo da se raspada, vidljive su brojne povrede. 

Ubice su htele i da sakriju identitet žrtve, zbog čega mu je lice toliko unakaženo i isečeno, a vidljivo je da su uklonjeni i neki delovi kože gde su najverovatnije bile tetovaže koje bi pomogle u identifikaciji, takođe odsečni su mu i svi prsti pa nije moguće utvrđivanje identiteta pomoći otisaka.

- Način egzekucije, ali i otežavanje idnetifikacije ukazuje na balkansku mafiju - rekli su istražitelji i dodali: 

- Identitet mrtvog čoveka trenutno nije moguće utvrditi, ali DNK će pomoći. Pretpostavlja se da je ubijeni srpski državljanin, jer prema informacijama dobijenim od stanara zgrade postoje ozbiljne indicije za to. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike