"Mnogo je voleo, ali i patio": Komšije Milana (20), koji se utopio u Savi, tvrde da je njegova smrt misterija!

03.08.2021

18:45 >> 05:44

0

Autor: j.jovanovic

Telo nesrećnog mladića pronađeno je nedaleko od splava na kojem je poslednji put viđen

"Mnogo je voleo, ali i patio": Komšije Milana (20), koji se utopio u Savi, tvrde da je njegova smrt misterija!
Copyright 24sedam/Jovana Jovanović

Slučaj koji je nedavno potresao Srbiju jeste utapanje u Savi mladića Milana Aranđelovića (20), čija smrt je i dalje misterija. Naime, te kobne večeri on je otišao na splav “Cunami”, na proslavu rođendana, i odatle se više nikada nije vratio, a njegovo telo pronađeno je posle nekoliko dana.

Prema rečima njegovih drugara, pred kraj večeri skinuo je odeću, ostavio telefon i ušao u reku s drugarima, ali iz vode nije isplivao. U prvi mah se nije znalo da je Milan u vodi, pa je organizovana potraga za njim. Kada se saznalo da je ušao u vodu, ronioci su započeli pretragu reke. Potom je njegovo telo izvučeno iz vode.

Pročitajte još:

Reporterka portala 24sedam posetila je naselje Kotež u kojem je Milan živeo s porodicom. Iz razgovora sa Milanovim komšijama saznali smo da je bio primeran i veoma vredan mladić, čije se život prerano ugasio.

– Malog sam poznavao. On je kao dečko bio dobar i miran. Čuo sam da je sa društvom otišao na jedan splav zbog neke proslave. Verovatno je to društvo malo više popilo i hteli su da se okupaju u Savi, a Milan nije bio plivač, što im je i rekao, kako sam čuo. Njemu je pre deset godina umro otac, a radio je u jednoj poznatoj kafani, dok se nije razboleo. Milan je bio mnogo vezan za oca, voleo ga je, ali je i patio za njim. Takođe, čuo sam da je on navodno rekao drugarima da ide da sa tatom popije kafu i da je skočio u vodu, što mi iskreno nije baš najjasnije. Koliko je to tačno, ne znam, ali sam čuo da je imao neku modricu kada su ga našli, pa mi nije jasno odakle se stvorila i zbog čega. Pomalo mi je sve to misterija. Modrica je bila ispod oka, pa ga je možda neko i udario – kazao nam je komšija.

Dodaje da je Milan kao dete bio obožavan u kraju u kojem je odrastao.

24sedam/Jovana Jovanović

– Bio je lep dečko, ali i vaspitan. Kao mali, družio se s mojim klincima. Znao sam ga odmalena, jer je odrastao ovde u našem kraju. Takođe, odlično sam poznavao i njegovog oca, kao i dedu. Milan je radio kod našeg komšije i bio je jako vredan. O njemu nikada ništa loše nećete čuti, žao mi je mnogo tog deteta – ispričao nam je komšija.

Razgovarali smo sa još jednom komšinicom, kod čijeg supruga je Milan bio zaposlen oko četiri meseca.

– Dečko je bio na svom mestu, vredan, radan, čestit. Bio je zaposlen kod nas, bavio se gasifikacijom. Radio je kao pomoćnik zajedno sa mojim suprugom. Uhodao se u poslu i verujte da mi je mnogo teško da pričam o tome, jer mi je žao deteta. Celo naše naselje ga žali, jer svi smo ga voleli i duboko nas je sve to potreslo – kazala je ona.

Podsetimo, telo Milana Aranđelovića (20), za kojim se tragalo, izvučeno je iz reke na Novom Beogradu, i to baš na mestu na kom je on u noći između subote i nedelje uveče navodno skočio.

Ulica u kojoj je živeo, Foto: 24sedam

U potragu za njim bili su uključeni policija, ronioci i Žandarmerija, kao i momci iz Mreže za opasnost Srbije, koji su pretraživali reku čamcem. Telo nesrećnog mladića pronađeno je nedaleko od splava na kojem je poslednji put viđen.

Pročitajte još:

On je kobne večeri bio sa drugovima na žurki. Prema jednoj verziji, u vodu je skočio kako bi se rashladio, a prema drugoj, navodno je rekao: “Idem sad s tatom da popijem kafu”, i ušao u reku. U trenutku pronalaska tela imao je čarape na sebi, a njegove stvari ostale su na splavu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike