Silovit sudar u Kikindi: Troje povređenih!

16.02.2024

16:08

0

Autor: Mi. S.

Od siline udara, kako je potvrđeno iz policije, "lanča“ se odbila i udarila u betonski stub

Silovit sudar u Kikindi: Troje povređenih!
Ilustracija - Copyright TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC

Na raskrsnici ulica Jovana Jovanovića Zmaja i Vuka Karadžića u Kikindi danas se dogodila saobraćajna nezgoda.

U sudaru dva automobila povređene su tri osobe koje srećom nisu životno ugrožene, a stepen povreda biće utvrđen u kikindskoj Opštoj bolnici, gde su putnici prebačni na pregled i dijagnostiku.

Prema nezvaničnim informacijama, zbog nepoštovanja saobraćajnih znakova i neustupanja prvenstva prolaza sudarili su se automobili kikindskih i subotičkih registarskih oznaka.

Vozač „fijata 500“, kikindske registracije, kretao se sporednom ulicom Vuka Karadžiča, ali se nije zaustavio na raskrsnici, iako je to obavezno trebalo da uradi na šta ga obavezuje znak "stop“. Zbog toga se silovito sudario sa "lančom“, subotičke registracije, koja se kretala ulicom Jovana Jovanovića Zmaja. Od siline udara, kako je potvrđeno iz policije, "lanča“ se odbila i udarila u betonski stub.

Ovakvi sudari na ovoj raskrsnici kao da postaju pravilo, jer se identičan udes dogodio i krajem decembra kada su se, takođe zbog nepoštovanja propisa snažno sudarili "mercedes“ i "citroen C5“ u kojem su, takođe, tri osobe lakše povređene.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike