Nove informacije! Evo gde su nestali dečaci iz Laćarka, javio se vozač

07.02.2024

12:40

0

Autor: 24sedam

Dečaci u Beogradu!

Nove informacije! Evo gde su nestali dečaci iz Laćarka, javio se vozač
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Porodice Aleksandar J. (16) i Nikola M. (14), koji su nestali 4. februara, dobili su nove informacije o kretanju dvojice maloletnika. Dečaci iz Laćarka su poslednji put viđeni oko 21 sat.

Ona dodaje da je poslednja informacija koju su dobili, da su viđeni u Beogradu. 

privatna arhiva
Tinejdžeri Aleksandar J. (16) i Nikola M. (14)

- Dobili smo novu informaciju iz Beograda. Zvali su iz beogradskog taksija. Taksista je vozio dvojicu dečaka, bili na stanici i zamolili ga da ih poveze. Nije mi jasno zašto su vozili dva maloletna dečaka, verovatno je taksisti bilo žao. Nadam se da su to bili oni i da je sve u redu - izjavila je Milena Mijatović, starateljka Nikola M. (14).

Nestanak Aleksandra i Nikole predstavlja težak udarac za njihove porodice. Apeluju na sve građane da budu na oprezu i da se jave policiji sa bilo kakvim informacijama koje bi mogle pomoći u pronalaženju ovih tinejdžera.

- Tražili smo ga svuda po Mitrovici i Laćarku, ali bez uspeha. Pretpostavljam da ima na sebi sivu duksericu, ali nosio je i crnu jaknu koja nije u stanu. Molim svakoga ko ga vidi ili ima bilo kakvu informaciju da se javi policiji. To su deca i već je prošlo tri dana od njihovog nestanka. Poručila bih mu da se vrati kući, gde god da je i ako je nešto uradio, sve ćemo rešiti. Samo da on dođe kući - objašnjava Milena za "Ozon".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike