Jezive fotografije saobraćajne nesreće kod Čačka: Kamion sleteo s puta, rušio sve pred sobom! Vozač teško povređen!

04.08.2021

09:34 >> 12:03

0

Autor: J.B.O.

Probio je zaštitnu ogradu, udario u lipu, presekao je napola, i tu se nije zaustavio; razrušio je zidane pomoćne objekte u domaćinstvu i prevrnuo se

Jezive fotografije saobraćajne nesreće kod Čačka: Kamion sleteo s puta, rušio sve pred sobom! Vozač teško povređen!
Copyright RINA

U selu Gornja Gorevnica kod Čačka došlo je do saobraćajne nezgode kada je vozač kamiona M. N., koji radi na izgradnji auto-puta, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta. Prema rečima očevidaca, kamion je velikim brzinom uleteo u nepreglednu krivinu, a pretpostavlja se da su mu otkazale kočnice.

RINA

– Prevozio je tampon i bio pod velikim teretom, zbog čega je kamion dobio dodatno ubrzanje. Probio je zaštitnu ogradu i udario u stoletnu lipu koju je presekao napola. Tu se nije zaustavio, već je razrušio zidane pomoćne objekte u domaćinstvu i završio prevrnut oko 100 metara od saobraćajnice – rekla je Vukica Lazović, vlasnica kuće gde je uleteo kamion.

Pročitajte još:

Na lice mesta izašli su policija i ekipe hitne pomoći. Vozač kamiona zadobio je teške telesne povrede glave i smešten je u Opštu bolnicu u Čačku.

RINA

Inače, zbog izgradnje deonice auto-puta od Preljine do Požege ovim putem svakodnevno prođe na stotine kamiona, pa su meštani i pretpostavili da se ovako nešto može desiti.

RINA

Pročitajte još:

– Kuća je na “lakat krivini”, i s obzirom na to da se vozi brzo, a put je skoro potpuno uništen, ovaj današnji događaj me ne iznenađuje. Ovde ne živim stalno. Imanje je nasleđeno od oca i bilo nam je omiljeno mesto gde smo provodili vikende i odmore, dok radovi nisu počeli. Imamo i imanje pod voćem, ali smo od svega digli ruke. Sada je ovde sve belo od prašine, u dvorištu ne može da se sedi, a ne možete ni da razgovarate od buke kamiona. Nadam se da će nadležni održati svoje obećanje i vratiti ovaj put, koji je vojska izgradila, u prvobitno stanje – izjavila je Vukica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike