Posvađao se sa ženom, pa uz pretnju signalnim pištoljem silovao gošću!

18.12.2020

08:40 >> 11:15

0

Autor: E. H.

U toku noći, supružnici su se posvađali, nakon čega se žena spakovala i vratila u Rumuniju, gde je radila, a D. Š. je potom upao u sobu u kojoj je njihova

Posvađao se sa ženom, pa uz pretnju signalnim pištoljem silovao gošću!
Copyright Profimedia

D. Š. (65) iz sela Dupljane Viši sud u Negotinu osudio je na pet godina i osam meseci zatvora zbog silovanja S. V. (24) iz okoline Jagodine, septembra 2018. godine.

Kako je utvrđeno, D. Š. i njegova supruga, koji su radili u inostranstvu, upoznali su S. V. i pozvali je da im bude gošća u njihovoj kući u selu kod Negotina, na šta je ona i pristala, pišu Novosti. Međutim, u toku noći, supružnici su se posvađali, nakon čega se žena spakovala i vratila u Rumuniju, gde je radila.

Pročitajte još

Nedugo pošto je ostao sam u kući sa devojkom, D. Š. je, prema presudi, upao u sobu u kojoj je ona spavala i obljubio je uz pretnju signalnim pištoljem. Nakon toga ju je zaključao, da bi je ujutru ponovo silovao, a zatim je uz pretnju da nikome ništa ne sme da priča, pustio. Međutim, ona je otišla pravo u policiju i prijavila ga.

Na saslušanju, D. Š. je priznao da je imao odnos sa S. V., ali je tvrdio da je ona dobrovoljno pristala na to. Čak je tražio i da ide ne poligraf. I devojka je zahtevala da bude ispitana na poligrafu, dok je okrivljeni u međuvremenu od toga odustao.

Kada je suđenje počelo, D. Š. je na ročišta počeo da dolazi na štakama. Branio se da nije sposoban ni da hoda bez pomagala, a kamoli da ima odnos sa 40 godina mlađom ženom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike