Potera kod Prijepolja: Ušetao u Srbiju, pa bacio torbu sa opasnim tovarom

31.01.2024

09:55

0

U pograničnom području pronađeno 21,6 kilograma marihuane

Potera kod Prijepolja: Ušetao u Srbiju, pa bacio torbu sa opasnim tovarom
Droga - Copyright Foto:MUP

U pograničnom području na teritoriji opštine Pljevlja pripadnici granične policije Crne Gore pronašli su odbačenu putnu torbu u kojoj se nalazilo 20 pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine oko 21,6 kilograma.

- Odbačena putna torba pronađena je u neposrednoj blizini granične linije, na teritoriji Srbije. Ovo se dogodilo nakon što su policajci primetili nelegalan prelazak državne granice nepoznate osobe iz pravca Crne Gore ka Srbiji, a koje je nosio putnu trobu. Kad su ga uočili krenuli su u pretragu terena i pronašli torbu sa marihuanom, ali ne i osobu koja je nelegalno prešlo ganicu - potvrđeno je za RINU u MUP-u.

Dalje postupanje u ovom predmetu preuzeli su policijski službenici PU Prijepolje i u saradnji sa Viši javnim tužilaštvom u Užicu, koji će nastaviti da rade na identifikaciji osobe koja je bacila torbu.

- Službenici Sektora granične policije nastaviće operativni rad, a sva raspoloživa saznanja razmenjivaće sa policijskim službenicima Srbije - navodi crnogorska policija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike