Ženu pokosio auto na pešačkom u Novom Pazaru: Digao je na haubu, odbacio nekoliko metara

05.08.2021

23:41 >> 10:47

0

Autor: M.Vu

Novopazarka I. H. (59) povređena je kada ju je danas, oko 17 časova, u naselju Selakovac pokosio automobil na pešačkom prelazu

Ženu pokosio auto na pešačkom u Novom Pazaru: Digao je na haubu, odbacio nekoliko metara
Tanjug/Eldin Ćorović

Novopazarka I. H. (59) povređena je kada ju je danas, oko 17 časova, u naselju Selakovac “pokosio” automobil na pešačkom prelazu. Na snimku sa video nadzora vidi se kako žena kreće da prelazi Dubrovačku ulicu kada na nju naleće automobil, podiže je na haubu, a potom nakon kočenja, odbacuje par metara dalje.

Povređena žena ubrzo se podigla sa asfalta, ali su joj kasnije u novopazarskoj Opštoj bolnici konstatovani prelom leve potkolenice, kontuzija desnog kuka i oguljotine na telu, pišu “Novosti”.

Nakon ukazane pomoći, ona se oseća dobro.

U Policijskoj upravi Novog Pazara kazali su da je vozač E. H. (19) saslušan, nakon čega je protiv njega podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja u redovnom postupku.

Novopazarsko naselje Selakovac poznato je po čestim saobraćajnim nezgodama, zbog čega je lokalna samouprava odlučila da nabavi i postavi kamere koje će snimati odvijanje saobraćaja.

U toku je izrada studije koja će pokazati na tačno kojoj lokaciji će biti postavljen video nadzor. Kamere će imati mogućnost da snimaju tablice i registruju saobraćajne prekršaje, a sve podatke će prosleđivati policiji.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti