Otkrivamo kako su pronađena nestala deca iz Niša: Čitateljka 24sedam prepoznala mališane, a ključan je bio jedan detalj!

05.08.2021

12:30 >> 14:59

0

Autor: j.jovanovic

Nezvanično, deca su otišla od majke zato što ih je terala da prosjače

Otkrivamo kako su pronađena nestala deca iz Niša: Čitateljka 24sedam prepoznala mališane, a ključan je bio jedan detalj!
Copyright 24sedam/M.K.

Devojčica (9) i njen brat (5), čiji je nestanak majka Snežana Đ. (28) prijavila u ponedeljak, pronađeni su zahvaljujući komentaru ispod teksta koji je objavljen na našem sajtu, odmah nakon razgovora sa majkom nestale dece.

Naime, prema našim informacijama, brat i sestra su pronađeni kod rođaka, i to nakon što je jedna žena u komentaru ispod teksta napisala da je decu videla na stanici u Beogradu i to prijavila policiji, koja je nakon toga od majke uzela kontakte svih rođaka u glavnom gradu, i kod jednih od njih deca su pronađena.

Pročitajte još:

Nezvanično, deca su otišla od majke zato što ih je terala da prosjače.

Kako je majka ispričala za 24sedam ona ih je tog jutra poslala u park Čair da se igraju i dala im 700 dinara. Međutim, sumnja se da su deca isprosila još novca, sela u autobus i otišla put Beograda.

Printscreen

Inače, policija u Nišu će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu protiv majke podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zlostavljanje i zanemarivanje maloletnog lica, saopštio je MUP.

Ona je danas negirala da je zlostavljala svoju decu i da ih je terala da prosjače.

– Ja sam uparvo krenula po svoju decu u Beograd. Sve to je izmišljeno da bi mi deca bila oduzeta, ništa od toga  što se piše nije istina. Vi ste sa mnom razgovarali, videli ste moje ponašanje, i ja nisam takva osoba kakvom me opisuju. Neću dozvoliti da mi oduzmu decu. U Srbobranu imam kuću, potpuno opremljenu, primam socijalnu pomoć od 32.000 dinara, što je za mene i moje troje dece sasvim dovoljno. Idem da svoju decu vratim, ako ne mogu drugačije to ću učiniti preko suda. Upravo sam krenula za Beograd, čim uzmem decu otići ću u Centar za socijalni rad i zatražiti da mi urade testiranje na narkotike. Neka se vidi da li uzimam drogu, kako me sumnjiče. To nije tačno, meni narkotici ne trebaju, ja sam dobra majka – ubeđuje nas ova mlada žena.

Pročitajte još:

Ona se sumnjiči da je zanemarivala potrebe svoje dvoje dece, kao i da nije vodila računa o njima. Kako nam je ranije ispričala, ona je pre nekoliko godina izgubila šestomesečnu bebu, ali nije umela da objasni zbog čega je i kako dete umrlo. Centar za socijalni rad u Beogradu trenutno je preuzeo brigu nad decom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike