Serija provala u Novom Sadu: Sumnja se na braću osumnjičenu za ubistvo i pljačke, koji su pobegli iz Centra za socijalni rad

21.01.2024

00:15

0

Autor: Mi. S.

U noći između petka i subote provaljeno je u devet kioska, marketa i prodavnica brze hrane

Serija provala u Novom Sadu: Sumnja se na braću osumnjičenu za ubistvo i pljačke, koji su pobegli iz Centra za socijalni rad
Ilustracija - Copyright Profimedia

U Novom Sadu je u noći između petka i subote provaljeno je u devet kioska, marketa i prodavnica brze hrane. Policija traga za lopovima.

Provale su izvredene na teritoriji čitavog Novog Sada. Iz nekih provaljenih objekata su počinioci uspeli da ukradu izvesnu količinu novca, dok su u drugima počinili samo premetačinu u potrazi za novcem i robom, ali ništa nije ukradeno, pa je shodno tome tužilaštvo kvalifikovalo dela kao teške krađe i teške krađe u pokušaju.

Prema nezvaničnim informacijama, svi objekti su obijani na isti način. Ono što je zanimljivo je to, što su provale počinjene na veoma sličan način kao što su to radili dečaci Z. N. (13) i V. N. (11), koji su krajem prošle godine počinili seriju provala po Novom Sadu, ali i koji su, kako se sumnja, brutalno prebili i opljačkali Todora Šunjku (75) iz Tovariševa koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Dečaci su više puta smeštani u Centar za socijalni rad, odakle su stalno bežali.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike