Pomahnitala devojka završila u pritvoru: Proganjala 5 drugarica jer ih je krivila za raskid sa dečkom

18.01.2024

20:27

0

Postoji sumnja da bi mogla da utiče na oštećenu i svedoke

Pomahnitala devojka završila u pritvoru: Proganjala 5 drugarica jer ih je krivila za raskid sa dečkom
Ilustracija - Copyright Profimedia

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušana je osumnjičena K. K. (32), a po nalogu ovog tužilaštva doneto je rešenje o njenom zadržavanju zbog optužbi za krivično delo proganjanja.

Osumnjičenoj se stavlja na teret da je od maja do novembra 2023. godine uporno pokušavala uspostaviti komunikaciju protiv volje sa N. S., koristeći svoj broj telefona i kontaktirajući članove porodice oštećene. Nakon toga, došla je na adresu porodičnog stana N. S. i lupala na vrata.

Osumnjičena je priznala izvršenje krivičnog dela i izjavila da su ona, oštećena i još četiri ženske osobe drugarice još iz srednje škole, ali da ona ne želi da priča sa njima, jer smatra da su one odgovorne za njen raskid sa bivšim dečkom.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema osumnjičenoj odredi pritvor i da se smesti u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu zbog postojanja opasnost da bi usled duševnih smetnji mogla da izvrši krivično delo i da utiče na oštećenu i svedoke – roditelje oštećene.

Na osnovu predloga tužilaštva sud je doneo rešenje kojim je osumnjičenoj određen pritvor i smeštena je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike