Nestao deka Radomir Petković! Poslednji put viđen na putu ka Kruševcu, pas tragač nije nanjušio trag na putu ka reci

17.01.2024

17:36

0

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 0652001531

Nestao deka Radomir Petković! Poslednji put viđen na putu ka Kruševcu, pas tragač nije nanjušio trag na putu ka reci
Nestao Radomir Petković - Copyright Printskrin/facebook

Porodica Radomira Petkovića (79) iz Kukljina kod Kruševca moli za pomoć u potrazi za njim, nakon što je nestao 15. januara. Prema informacijama njegove unuke Vanje, poslednji put je viđen na putu ka Kruševcu oko 21 sati, a pas tragač je izgubio trag u selu na tom putu.

Vanja ističe da je njen deda Radomir dementan i da se ranije dešavalo da odlazi od kuće, ali se uvek vraćao u roku od sat vremena. "Uglavnom je baba išla sa njim da prošetaju, i jednom je otišao sam, ali se vratio, to je trajalo sat i po", kaže ona.

Očajna porodica ističe da su pretražili područje sela, ali da nema funkcionalnih kamera koje bi mogle pomoći u pronalaženju njihovog voljenog člana porodice. Policija je danas proverila teren, ali do sada nije pronađen nikakav trag.

 

 

S obzirom na to da pas tragač nije nanjušio trag na putu koji vodi ka reci, nadaju se da će se Radomir brzo i sigurno vratiti kući.

Radomir je na sebi imao papuče za po napolju i crveni prsluk.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 0652001531.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike