Nestao deka Radomir Petković! Poslednji put viđen na putu ka Kruševcu, pas tragač nije nanjušio trag na putu ka reci

17.01.2024 | 17:36

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 0652001531

Copyright Printskrin/facebook

Porodica Radomira Petkovića (79) iz Kukljina kod Kruševca moli za pomoć u potrazi za njim, nakon što je nestao 15. januara. Prema informacijama njegove unuke Vanje, poslednji put je viđen na putu ka Kruševcu oko 21 sati, a pas tragač je izgubio trag u selu na tom putu.

Vanja ističe da je njen deda Radomir dementan i da se ranije dešavalo da odlazi od kuće, ali se uvek vraćao u roku od sat vremena. "Uglavnom je baba išla sa njim da prošetaju, i jednom je otišao sam, ali se vratio, to je trajalo sat i po", kaže ona.

Očajna porodica ističe da su pretražili područje sela, ali da nema funkcionalnih kamera koje bi mogle pomoći u pronalaženju njihovog voljenog člana porodice. Policija je danas proverila teren, ali do sada nije pronađen nikakav trag.

 

 

S obzirom na to da pas tragač nije nanjušio trag na putu koji vodi ka reci, nadaju se da će se Radomir brzo i sigurno vratiti kući.

Radomir je na sebi imao papuče za po napolju i crveni prsluk.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 0652001531.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: 24sedam