Nova saznanja o ubistvu kod Žitorađe: Ubio brata sekirom pred ženama i decom, pa počeo da plače

07.01.2024

14:32

0

Jezivi detalji horora koji je odigrao na Badnje veče

Nova saznanja o ubistvu kod Žitorađe: Ubio brata sekirom pred ženama i decom, pa počeo da plače
Copyright Profimedia

Tragično ubistvo u selu Držanovac kod Žitorađe, koje se desilo prošle noći, usledilo je nakon porodične svađe. Ubijeni mladić S. Dž. (21) i uhapšeni N. Dž. (28) su rođena braća. Zločin se desio na Badnje veče u njihovom dvorištu, pošto su se obojica vratili iz sela sa badnjacima.

Kako saznaje "Kurir", nakon što je izvršio zločin sekirom, S. Dž. je seo kraj ubijenog brata i plakao. U momentu kada se sve događalo, u kući su bile obe supruge i baba Slavica koja ih je očuvala, kao i deca obojice braće. Prethodno je S. Dž. nožem pokušao da ubije i njihovog zajedničkog prijatelja, ali se on otrgao i pobegao.

- Nisam mogla da ih sprečim, Stefan je prvo izvukao nož na Ninoslavljevog prijatelja, pa kada je ovaj pobegao, krenuo je na Ninoslava. On je uspeo da mu uzme nož, a Stefan je onda dohvatio sekiru i udario ga u glavu - kaže za "Kurir" kroz suze žena ubijenog Tanja.

Ona dodaje da je sve krenulo nakon što su se iz sela vratili pripiti.

- Prvo je Stefan počeo da se svađa sa mnom. Pominjao je njihovu pokojnu majku i optuživao me da sam je tukla ranije. Tada smo bili ispred ove naše nove kuće. Ninoslav, da bi izbegao svađu, sišao je dole u staru kuću. Onda je Stefan krenuo za njim i stali su u dvorište. Tada se sve desilo - kaže očajna žena koja sa stradalim ima četiri maloletne ćerke.

Prema njenim rečima, sve se dogodilo vrlo brzo. Nakon koškanja između braće niko nije stigao da reaguje, niti je mogao, s obzirom da su u tom momentu u kući bile tri žene sa decom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike