Potraga za ostacima Belivukovog klana: Policijska racija u Stefanovićevom "Temperamentu"

08.08.2021

22:55 >> 12:03

0

Autor: 24sedam

Policija je iz lokala izvela nekoliko opasnih momaka, za koje se sumnja da su povezani sa kriminalnim klanom Velje Nevolje i Marka Miljkovića

Potraga za ostacima Belivukovog klana: Policijska racija u Stefanovićevom "Temperamentu"
Copyright Foto: 24sedam/J.V.

Specijalci SBPOK-a i Uprava kriminalističke policije, posle upada u restoran “Butik 3”, trenutno sprovode raciju i u “Temperamentu” u potrazi za ostacima ekipe Veljka Belivuka, saznaje 24sedam.

Prema informacijama sa lica mesta, policija je iz lokala izvela nekoliko “opasnih” momaka, za koje se sumnja da su povezani sa kriminalnim klanom Velje Nevolje i Marka Miljkovića koji, sa još blizu 20 članova, čekaju u Centralnom zatvoru početak suđenja za najmanje pet monstruoznih ubistava.

Pročitajte još

Osnovano se sumnja da se veliki broj članova njihove kriminalne bande na slobodi pokušava pregrupisati i nastaviti poslove prodaje droge i obezbeđenja, koje su obavljali do hapšenja Belivuka.

Belivuk ih je regrutovao preko Partizanove navijačke grupe “Principi”, odakle su vršili, po njegovom nalogu, najteža krivična dela.

Policija je noćas, na osnovu određenih dojava i saznanja, izvršila pretres pomenuta dva prestonička lokala, a u narednim danima saznaće se rezultati ove akcije.

Inače, Nebojša Stefanović, bivši ministar policije, trenutno na funkciji ministra odbrane, pominjan je kao jedan od suvlasnika ovog restorana, zajedno sa bivšim predsednikom FSS Slavišom Kokezom i ugostiteljem Aleksandrom Kajmakovićem, zvanim Aca Bosanac, koji je pre nekoliko meseci otkrio inspetkorima UKP da ga je upravo Kokeza povezao sa Belivukom, koga je, da mu ne bi više pravio probleme u lokalima koje drži, morao za debeo procenat da angažuje kao obezbeđenje.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike