Bivšu devojku izveo iz kafića, pa je tukao i silovao: Monstruma iz Dimitrovgrada stigla kazna

18.12.2020

14:17

0

Autor: E. H.

Nenada P. (26) Viši sud u Nišu osudio je na pet godina i tri meseca zatvora

Bivšu devojku izveo iz kafića, pa je tukao i silovao: Monstruma iz Dimitrovgrada stigla kazna
Copyright Ilustracija/Profimedia

Viši sud u Nišu osudio je Dimitrovgrađanina Nenada P. (26) na pet godina i tri meseca zatvora zbog silovanja bivše devojke T. J. (30) iz Pirota.

Za krivično delo silovanje utvrđena mu je kazna zatvora u trajanju od pet godina, a za krivično delo nasilničko ponašanje kazna zatvora u trajanju od šest meseci, pa je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od pet godina i tri meseca, piše portal Telegraf.

Istom odlukom, Nenad je oslobođen optužbe nedozvoljeno posedovanje oružja.

Pročitajte još

Nenad P. se teretio da je u noći između 11. i 12. maja prošle godine, na silu izvukao devojku iz kafića, tukao je, čupao, i odvukao u neki sokak. Tamo joj je pocepao odeću i silovao je. Stravičan napad bio je navodno kulminacija ljubomornih ispada mladića, koji nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je ostavljen, navodi Telegraf.

Navodi krivične prijave o silovanju potvrdili su i rezultati sudskomedicinskog veštačenja, koji su bili ključni dokazi u ovom slučaju.

Viši sud u Nišu je u ovom slučaju postupao po osnovu delegacije nadležnosti, jer se mesno nadležni sud izuzeo od suđenja, s obzirom na to da je žrtva u srodstvu sa njihovim službenikom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike