"Sevale pesnice, a letele i flaše po glavama": Ove krvave obračune u kafanama povezuje jedan čudan detalj!

08.08.2021

07:00 >> 10:01

0

Autor: j.jovanovic

Sve su učestalije tuče u kafanama, koje se završe kobnim ishodom

"Sevale pesnice, a letele i flaše po glavama": Ove krvave obračune u kafanama povezuje jedan čudan detalj!
Copyright Pixabay/ Profimedia

Nakon vesti o tome da je E.T. (40) iz sela Đerekare kod Tutina preminuo posle tuče, koja se dogodila u sredu uveče, kako ga je, kako se sumnja pesnicom udario vlasnik kafane M.L. sve su češći slučajevi ovakvog brutalnog nasilja sa kobnim ishodom naočigled brojnih gostiju! Naime, E.T. je od siline udaraca pao i udario glavu o pod, a u Domu zdravlja je podlegao povredama.

Policija je nakon toga pronašla vlasnika kafane M.L. kod kuće i uhapsila. Šta se tačno desilo i kako je došlo do kobne tuče, kao i šta je tačan uzrok smrti, biće utvrđeno istragom. Sve su češće tuče, koje se završe sa kobnim ishodom, a povezuje ih činjenica da uglavnom dođe do nekog incidenta koji je uzrokovan zbog alkoholisanog stanja gostiju, koji se najčešće završi kobnim ishodom.

Pročitajte još:

Podsetimo, nastradali E. T. je sa svojim društvom sedeo u kafani smeštenoj ispod tribine stadiona FK Tutin i u jednom trenutku došlo je do prepirke sa gostima koji su sedeli za susednim stolom.

Pošto je svađa pretila da preraste u nešto opasnije, vlasnik kafane je zamolio obe strane da se uzdrže i mirno popiju svoje piće. Njegova molba je poštovana samo neko vreme, već posle 15 minuta opet došlo do još žešće svađe.

M.L. vlasnik kafane, Printscreen/Facebook

 

Vlasniku kafane nije preostalo ništa drugo nego da goste koji nisu imali meru zamoli da napuste objekat. Nastradali E. T. je krenuo sa svojim društvom da izađe iz kafane, dok je vlasnik pošao za njima kako bi zaključao vrata.

Tada je, navodno došlo do prepirke i vlasnik je udario E. T. koji je u padu, jače udario glavom u beton. Tu ga je zatekla i ekipa Hitne pomoći koja ga je u besvesnom stanju prevezla do tutinske bolnice. Na žalost uprkos naporima Hitne pomoći i lekara E. T. je podlegao teškoj povredi glave. Bio je oženjen i iza sebe je ostavio troje dece.

Slavlje sa tragičnim krajem

Takođe, osim ovog slučaja, sećamo se i proslave punoletstva u Aleksincu, koja se završila tragično. Naime, Aleksa Stojmenović (26) je preminuo u niškoj bolnici od posledica povreda koje je zadobio na rođendanskom slavlju sestre svoga druga.

Zbog teške telesne povrede sa smrtnim ishodom uhapšen je osamnaestogodišnji Ognjen jer se sumnjiči da je mladiću zadao kobni udarac u vrat.

Aleksa Stojmenović/Instagram_alexaa_33

Povod tragičnog sukoba bilo je gurkanje mlađih i starijih gostiju koje je kulminiralo fizičkim obračunom tokom kojeg je Aleksa zadobio jedan udarac koji je doveo do pucanja krvnog suda što je dovelo do smrti.

Međutim, prema navodima osobe koja je na Jutjubu objavila snimak kobne proslave i na njemu ispisivala ko je koga udarao u toj tuči tvrdi da Aleksi kobni udarac nije zadao Ognjen već druga, javnosti nepoznata osoba, koja je mladića udarila, kako se tvrdi, flašom po glavi.

Na snimku se može zaključiti da neko Stojmenovića zaista udara nečim, nakon čega on pada na zemlju, međutim snimak je mutan i na njemu je veliki broj mladića koji su se gurali, tukli, te je teško tvrditi šta se zaista dogodilo.

Ilustracija/Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

Podsetimo, masovna tuča se dogodila i pre nekoliko meseci u jednom ugostiteljkom objektu u Novom Sadu.

Policija je tom prilikom u Novom Sadu uhapsila je N. P. (52), B. P. (28) i M. P. (46) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška telesna povreda.

Sumnja se da su se, u Futogu, u jednom ugostiteljskom objektu i ispred njega, njih trojica potukla sa dvojicom mladića, te da su tridesetjednogodišnjem meštaninu naneli teške telesne povrede.

Tukli se nakon fajronta

Muškarac D. M. (37) zadobio je teške povrede grudnog koša i stomaka, za koje se sumnja da su mu nanete nešto pre 23 sata u incidentu koji se dogodio u restoranu na periferiji Kruševca pre nekoliko meseci.

24sedam/Katarina Mihajlović

On je operisan u kruševačkoj bolnici, posle čega je prebačen na dalje lečenje u Klinički centar Niš.

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim saznanjima, sukob više osoba se dogodio posle proglašenja fajronta u lokalu, gde se održavalo slavlje. Prestanak rada je, navodno, bio motiv nezadovoljnim gostima da reaguju.

Nažalost, sve su učestalije tuče u kafanama, koje se završe kobnim ishodom i uglavnom ih povezuju slični incidenti koji su uzrokovani alkoholisanim stanjem gostiju, koji ponekad nisu svesni potencijalnih posledica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike