Nakon što je udario studentkinju na motoru, Temerinac 30 dana u pritvoru

10.08.2021

11:32 >> 13:45

0

Autor: A.S.

Nesreća se dogodila u noći između subote i nedelje, a on se tereti da je rendž roverom, na keju naleteo na skuter na kom je bio mladi par

Nakon što je udario studentkinju na motoru, Temerinac 30 dana u pritvoru
Copyright Pixabay

Vozaču O. K. (29) iz Temerina osumnjičenom za saobraćajnu nesreću u Novom Sadu, u kojoj je poginula Novosađanka Milica Milićević (28), posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, sudija za prethodni postupak je odredio pritvor do 30 dana.

– Okrivljeni O. K. saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, u vezi sa krivičnim delom ugrožavanje javnog saobraćaja, kao i krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Pročitajte još:

Potom je na predlog Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu protiv istog odredio pritvor, u trajanju do 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva okrivljenog, postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, u kratkom vremenskom periodu, ponoviti krivično delo, kaže u saopštenju Ksenija Bašić, zamenik javnog tužioca.

Pročitajte još:

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se u noći između subote i nedelje. On se tereti da je „rendž roverom“, na Beogradskom keju prema Žeželjevom mostu, naleteo na Zorana Jankovića (23) koji je upravljao skuterom i njegovu devojku Milicu Milićević, koja je sa njim bila na dvotočkašu. Posle nesreće, osumnjičeni vozač je pobegao odatle, a teško povređeni mladić i devojka su kolima hitne pomoći preveženi u Urgentni centar. Nesrećna devojka je, uprkos naporima lekara podlegla povredama, a mladić je prebačen u Institut u Sremskoj Kamenici.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike