Otišla je do toaleta u tržnom centru i od tad joj se gubi svaki trag! Otac nestale Milice Tišme (21) otkrio sve detalje nestanka ćerke

13.12.2023

19:41

0

Milica je visoka 168 centimetara, na sebi je imala teget jaknu i crveni duks i ima kovrdžavu kosu

Otišla je do toaleta u tržnom centru i od tad joj se gubi svaki trag! Otac nestale Milice Tišme (21) otkrio sve detalje nestanka ćerke
Milica Tišma iz Novog Sada - Copyright Privatna arhiva

Milica Tišma (21) iz Novog Sada nestala je u nedelju oko 20 časova kada je izašla iz bioskopske sale u tržnom centru "Promenada".

Njoj se gubi svaki trag 10 minuta nakon početka filma koji je otišla da gleda sa bratom i ocem.

Otac Milice Tišme, Vlastimir, za Infomer je otkrio sve detalje nestanka.

- U nedelju uveče smo krenuli u bioskop u tržni centar "Promenada" u Novom Sadu. Milica je sa bratom otišla da gleda film, međutim, samo što je film počeo nakon 10 minuta, ona je ustala i izašla iz bioskopske sale - ističe naš sagovornik.

Dodaje da je za nestanak svoje ćerke saznao tek nakon završene projekcije filma.

- Dogovorili smo se da mi se jave kada se završi film pa da se nađemo zato što ja ne idem u bioskop. Kada se završio film pozvao me je sin i pitao da li je Milica sa mnom zato što je nije video od 20 časova, praktično od kada je počela projekcija jer mu je rekla da ide do toaleta i nije se više vratila. Odmah sam nestanak prijavio policiji - rekao je zabrinuti otac.

Prema njegovim rečima, Milica je visoka 168 centimetara, na sebi je imala teget jaknu i crveni duks i ima kovrdžavu kosu. 

Miličin otac je zamolio sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njegovoj ćerki da se jave policiji ili da pozovu njega telefonom na broj 0653275359.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike