Jedva je čekala da se porodi: Ovo su poginula trudnica i njen muž

13.12.2023

12:16

0

Autor: 24sedam

Andrea je samo želela da dočeka bebu

Jedva je čekala da se porodi: Ovo su poginula trudnica i njen muž
Copyright Printskrin/facebook

Andree R. (17), koja je sinoć sa mužem S. S. (19) stradala u udes kod Negotina, imala je samo želju, da se porodi. Njeni prijatelji objašnjavaju da se jako radovala prinovi, a bila je u sedmom mesecu trudnoće.

- Bila je lepa kao anđeo. Velika tuga, jedva je čekala da se porodi. Njih dvoje su zajedno od detinjstva, jako su se voleli. Eto, na kraju i nastradaše zajedno - navode prijatelji.

Dodaju da je Andrea bila divna devojka i da je do skora radila u kafiću. Njen suprug je iz hraniteljske porodice, imao je težak život.

- Voleo je ponekad da popije, pa se njena majka protivila njihovoj vezi. Oni su zajedno oko četiri godine, mnogo ga je volela - objašnjava komšinica.

Njih dvoje su poginuli u sinoć oko 21 sat u selu Kobišnica kod Negotina. Njihov automobil je sleteo sa kolovoza i udario u objekat pored puta. Trudnica je poginula na licu mesta, a vozač S.S. je odmah hospitalizovan. Lekari su se satima borili za njegov život, ali bez uspeha. 

Za sada se sumnja da je uzrok nesreće gubitak kontrole nad vozilom, a Osnovno tužilaštvo u Negotinu naložilo je obdukciju tela sa toksikologijom.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike