Bahati sin tajkuna pijan džipom ubio devojku: Ko je mladić koji je usmrtio Milicu iz Novog Sada

11.08.2021

18:10 >> 06:37

0

Autor: 24sedam

Za žrtvu nesreće u Novom Sadu, Milicu Milićević, svi imaju samo reči hvale

Bahati sin tajkuna pijan džipom ubio devojku: Ko je mladić koji je usmrtio Milicu iz Novog Sada
Copyright Milica Milićević/Facebook

Dvadesetosmogodišnja Milica Milićević je poginula, a njen prijatelj Z. J. (23) teško je povređen u noći između subote i nedelje, kada je na njih, dok su vozili moped na Beogradskom keju u Novom Sadu, naleteo terenac “rendž rover” kojim je, pod dejstvom alkohola, upravljao Ognjen Kljajić (29), iz Temerina, a koji je zatim pobegao sa mesta nesreće.

Nesreća se dogodila oko pola dva posle ponoći. Povređena devojka je u besvesnom stanju kolima Hitne pomoći prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na odeljenje reanimacije, gde je, i pored velikih napora lekara da joj spasu život, preminula od zadobijenih povreda par sati nakon nesreće. Z. J. je sa teškim telesnim povredama i u stanju potpunog šoka zbrinut na odeljenju hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine. Nakon hirurškog zbrinjavanja, a zbog prirode povreda, prebačen je u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

pročitajte još:

Poznat po bahaćenju

Kako 24sedam ekskluzivno saznaje, uhapšen je Ognjen Kljajić, sin tajkuna iz Temerina koji je vlasnik nekoliko benzinskih pumpi.

Prema rečima meštana, on je ranije imao problema sa zloupotrebom alkohola i opojnih droga, ali i sa kockanjem. Zbog toga je “sklanjan” u Sjedinjene Američke Države, ali je po povratku u Srbiju nastavio po starom.

Građani Temerina za naš portal kažu da je Kljajić u njihovom mestu poznat po bahatom ponašanju.

– Znamo za njega. Često “divlja” skupim kolima po ulicama. Svi znaju da ima problem sa narkoticima, ali niko ništa ne preduzima zato što ima “jaka” očeva leđa – kažu nam Temerinci koji nisu hteli da navodimo njihova imena.

Milica Milićević Instagram_akademijaumetnostinovisad

Dokle više?

Nažalost, ovaj mladić nije usamljeni primer “tatinog sina” koji se zahvaljući uticaju svog oca iživljava nad građanima. Sve češće se čuje kako je neki mladić sa “zaštitom” u skupocenom automobilu izazvao nesreću sa smrtnim posledicama ili je napravio neki drugi problem.

Pred zakonom svi moraju da budu jednaki i visoka pozicija na kojoj se nečiji roditelji nalaze ne može i ne sme da bude imunitet pred zakonom.

“Pred Milicom je bio blistav put”

Za žrtvu nesreće u Novom Sadu, Milicu Milićević, svi imaju samo reči hvale i pitaju se čime je takva devojka zaslužila da joj život prekine bahaćenje nekog pijanog mladića.

Ova devojka je studirala na novosadskoj Akademiji umetnosti i čekala je upis na četvrtu godinu produkcije za audiovizuelne medije na novosadskoj Akademiji i put u Italiju, gde je trebalo da obavi profesionalnu praksu. Nažalost, ništa od toga neće se dogoditi.

Siniša Bokan, dekan Akademije umetnosti u Novom Sadu, ostao je zatečen vešću da je njihova studentkinja izgubila život, rekavši da studenti i profesori Akademije danas tuguju.

– Milica je bila primerna studentkinja, vedra i optimistična. Pred njom je bio blistav profesionalni put. Učestvovala je u svim našim projektima, uvek je od sebe davala i više nego što se tražilo, spremna da pomogne kolegama u svakom momentu – rekao je on.

Od Milice se na svom zvanićnom Isnstagram profilu oprostila Akademija umetnosti u Novom Sadu.

– Sa tugom i bolom opraštamo se od naše studentkinje Milice Milićević. Njena vedrina, kolegijalnost i etičke vrednosti će nam zauvek ostati u srcima. Studenti i zaposleni Akademije umetnosti Novi Sad – piše u objavi.

“Mici naša, počivaj u miru”, “Neka te anđeli čuvaju”, “Zbogom Mici”, samo su neke od potresnih poruka ostavljenih ispod oproštajnog statusa.

pročitajte još:

Vozio pijan, pa pobegao sa mesta nesreće

Podsetimo, dosadašnjom istragom je utvrđeno da su se Milica i Z. J., vraćjući se sa neke svirke, kretali u smeru ka Žeželjevom mostu kada je na njih, sa zadnje strane, naleteo svojim terenskim vozilom O. K., koji je odmah pobegao sa mesta nesreće. Nije se zaustavio ni da pogleda da li je povređenima potrebna pomoć već se dao u beg. Dok je bežao, vozilom je udario u parkiranu “mazdu CX-5”, a prilikom bežanja mu je otpala i registarska tablica, što je omogućilo policiji da ga brzo pronađe i uhapsi svega par sati nakon incidenta

Nad O. K. je posle hapšenja izvršena toksikološka analiza krvi kojom je utvrđeno da je vozio pod dejstvom alkohola.

– Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi – rečeno je u novosadskoj policiji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike