Tragičan kraj velike ljubavi u Paraćinu! Žena se namerno bacila pod voz: "Saznala da joj muž umro, pa se ubila"

08.12.2023

18:02

0

Paraćin je u šoku zbog zlehude sudbine ovog bračnog para, čiji se život, spletom nesrećnih okolnosti, okončao tragedijom

Tragičan kraj velike ljubavi u Paraćinu! Žena se namerno bacila pod voz: "Saznala da joj muž umro, pa se ubila"
Aleksandra i Dejan C. - Copyright Printscreen/Facebook

Aleksandra C. (41) je sinoć oko 20 sati odlučila da okonča svoj život bacivši se pod voz na železničkom mostu. Prema izjavama njihovih sugrađana, ovaj očajnički čin proizašao je iz neizmernog bola zbog nedavne smrti njenog supruga Dejana (50).

Prema svedočenjima meštana Žabara, naselja gde je par živeo, saznali su tužnu vest iz jedne beogradske klinike gde se Dejan lečio.

Obaveštenje koje je stiglo iz bolnice obavestilo je da Dejan nije uspeo da preživi četvrtu operaciju i da je preminuo. Nesrećna Aleksandra, suočena s ovom potresnom vesti, nije mogla da podnese enorman emotivni teret i odlučila je da okonča sopstveni život.

Preplavljena tugom i van sebe od bola, samo par sati nakon saznanja o suprugovoj smrti, Aleksandra je krenula ka železničkom mostu u blizini, gde je donela očajnu odluku da okonča svoj život u trenutku dok je voz nailazio.

RINA
 

- Dejanu je pre dvadesetak dana pukla trbušna aorta i borio se za život na nekoj klinici u Beogradu. Već je tri puta bio operisan, ali nije izdržao četvrtu operaciju i umro je. Aleksandra se sve vreme nadala da će njen muž da preživi, pa je ova vest dotukla. Oboma je ovo bio drugi brak. Iz prethodnih imaju odraslu decu, ona dve ćerke, on dva sina. Svi su živeli zajedno u njegovoj kući u Žabaru. Njih dvoje su se beskrajno voleli. Bili su doslovce kao jedno, toliko su se lepo slagali.  On je bio zaposlen u „Paraćinki“, a radio je i keramičarske poslove, a ona mu je pomagala – navodi jedan od Dejanovih prijatelja.

Paraćin je u šoku zbog zlehude sudbine ovog bračnog para, čiji se život, spletom nesrećnih okolnosti, okončao tragedijom.

- Neka te anđeli čuvaju – poslednja je objava koja se može pročitati  na Fejsbuk profilu Aleksandre, koja je odlučila da ne može da nastavi život bez svog supruga.

Uviđaj je na železničkom mostu obavila saobraćajna policija zajedno sa stručnom ekipom "Železnica Srbije", a Više javno tužilaštvo je obavešteno o samoubistvu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike