Otišla je naša mladost: Predrag išao da zaradi za decu, a onda je poginuo u tunelu Učka (VIDEO)

07.12.2023

10:56

0

Autor: 24sedam

Na izlazu iz tunela u Istri nastradao Predrag Jerosimović (25)

Otišla je naša mladost: Predrag išao da zaradi za decu, a onda je poginuo u tunelu Učka (VIDEO)
Copyright Printskrin/facebook

U Zasavici je sa nevericom primljena vest da je usled posledica teških telesnih povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći preminuo Predrag Jerosimović (25).

Mladić je teško povređen u utorak, na izlazu iz tunela Učka u smeru Istre u Hrvatskoj, kada se dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj su na licu mesta poginula dvojica državljanina Bosne i Hercegovine. Kako se navodi, radi se o tridesetsedmogodišnjaku i dvadesetsedmogodišnjaku.

Jerosimović, iz Zasavice I, koji je bio putnik u "audiju" i odmah je prevezen u riječku bolnicu, gde je preminuo sutradan.

Predrag je među sugrađanima bio omiljen, baš kao i njegova najbliža porodica. Iza sebe je ostavio dvoje maloletne dece. Govore da je bio radan, a da je voleo i da zapeva. U Hrvatsku je otišao zbog posla.

Iz policije su saopštili kako je došlo do nesreće, a uzrok je neprilagođena brzina.

 

 

- Automobil je udario u saobraćajnu signalizaciju, a potom i na deo ostrva naplatne kućice. Dve su osobe poginule, a dve su povređeni u nesreći koja se dogodila oko 19 sati na izlazu iz tunela Učka. Nesreća se dogodila kada je državljanin BiH (27) upravljao automobilom, bosanskohercegovačke registracijske oznake, iz pravca Rijeke prema Vranji brzinom većom od propisane. Izlaskom iz tunela i dolaskom do krivine u desno, vozač nije prilagodio brzinu kretanja uslovima na putu, već je skrenuo u levo i udario u signalizaciju, a potom i na deo ostrva naplatne rampe - naveli su iz hrvatske policije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike