Evo koliko godina može da robija bahati Temerinac: Pregazio devojku, pa pobegao sa mesta tragedije!

11.08.2021

15:25 >> 15:30

0

Autor: 24sedam

Za ovo dela izriče se jedinstvena kazna

Evo koliko godina može da robija bahati Temerinac: Pregazio devojku, pa pobegao sa mesta tragedije!
Milica Milićević/Facebook

Ognjen K. iz Temerina osumnjičen je da je u subotu vozeći svoj automobil usmrtio studentkinju Milicu Milićević, a nakon toga pobegao sa lica mesta.

Prema rečima advokata Emila Somera, po Članu 297 krivičnog zakonika za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, predviđena je zatvorska kazna od 2 do 12 godina.

Pročitajte još:
Za nepružanje pomoći licu u saobraćajno nesreći vozač motornog vozila ili drugog prevoznog sredstva koji ostavi bez pomoći lice koje je tim prevoznim sredstvom povređeno ili čiju je povredu tim sredstvom prouzrokovao, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.

Ako je usled nepružanja pomoći nastupila smrt povređenog lica, učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.

Za ovo dela izriče se jedinstvena kazna.

Pročitajte još:

Podsetimo, Ognjenov otac je lokalni biznismen vlasnik nekoliko bezninskih stanica i tehničkog pregleda u Temerinu. Prema rečima meštana on je pre nekoliko godina Ognjena sklonio u Ameriku, a on je tamo zasnovao porodicu. Ognjen je počeo u međuvremenu da se bavi poslovima sa kamionima. Nedavno je kupio automobil kojim je i ubio nesrećnu Milicu. U Srbiju je navodno došao na odmor i trebalo je da se uskoro vrati u Ameriku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti