Vidojkovića odbranila država i sistem koji konstantno vređa! SBPOK na visini zadatka!

11.08.2021

15:36

1

Autor: 24sedam

Pretnje su stigle sa IP adresa koje pripadaju operateru Liberty global iz  Austrije

Vidojkovića odbranila država i sistem koji konstantno vređa! SBPOK na visini zadatka!
Copyright Marko Vidojković ,24sedam / Katarina Mihajlović

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je otkrilo ko je upućivao pretnje piscu i voditelju Marku Vidojkoviću.

On je pre određenog vremena dobio poruku sledećeg sadržaja: “Znam gde stanuješ, zaklaću te k****n sine! Majka ti je k*******a, p*****m joj se u usta smrdljiva! Prvo ću da te zakoljem, a onda imam da te sečem na komade glupanderu glupi. P*****m se na celu tvoju k*******u, preružnu familiju. Zaklaću te kunem se“.

pročitajte još:

Pretnje su stigle sa IP adresa koje pripadaju operateru “Liberty global” iz  Austrije, a naknadnim proverama utvrđeno je da ih je uputila N. M. iz Požarevca za kojom je SBPOK raspisao potragu.

Podsetimo, Marko Vidojković je dosad nebrojeno puta u svojim emisijama i drugim javnim nastupima kritikovao aktuelnu vlast u Srbiji, ali i samo Ministarstvo unutrašnjih poslova. Pored toga, nije bila retkost da u svojoj emisiji vređa srpski narod nazivajući ga genocidnim.

– Režim već duže vreme primenjuje sledeću strategiju protiv kritičara – ne kažnjava brutalne pretnje koje dobijamo, pretvarajući ih tako u pravilo i priželjkujući da neki manijak zaista prikolje nekog od nas. Kad nema manijaka na raspolaganju, onda nije teško napraviti i svog ličnog manijaka. Ovo čudovište je svakako režimski izdanak, na neki način nam je učinio uslugu podsetivši nas na to koliko se nekažnjenih koljača, ubica i manijaka muva Srbijom i „srpskim svetom“ – rekao je Vidojković posle dobijenih pretnji.

Ipak, pored brojnih Vidojkovićevih uvreda na račun vlasti, Ministarstva unutrašnjih poslova i Srba generalno, to nije sprečilo pripadnike MUP-a da svoj posao obavljaju profesionalno i pronađu ko je pretnje uputio.

Da li će Vidojković zbog toga da se izvini i prizna da nije bio u pravu? Verovatno neće. Kao i u slučaju optuživanja celog srpskog naroda za tzv. genocid u Srebrenici, njemu istina i objektivnost nikada nisu bili jača strana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike