Ispovest žene iskasapljenog Ivana: Odneli su novac, ali zašto su morali da ga ubiju (FOTO/VIDEO)

02.12.2023

16:27

0

Žena sumnja da su zločin počinili razbojnici

Ispovest žene iskasapljenog Ivana: Odneli su novac, ali zašto su morali da ga ubiju (FOTO/VIDEO)
Copyright Tanjug printscreen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na rasvetljavanju ubistva koje se dogodilo u Mačvanskoj Mitrovici.

Muškarca Ivana Nikolića, starog 78 godina, za sada još uvek nepoznata osoba, usmrtila je najverovatnije oštrim predmetom. Njegovo telo u dvorištu zatekla je supruga Zora oko osam sati ujutru i odmah pozvala policiju. Na teren je izašla i služba Hitne pomoći koja je samo mogla da konstatuje smrt.

Na telu pokojnika bile su vidljive ozbiljne povrede. Kako je supruga potvrdila Tanjugu, u kući u kojoj su živeli ona i Ivan, nestao je novac, te ona sumnja na provalnike.

Tanjug printscreen
Mesto gde je pronađen Ivan Nikolić

- Sa svima smo bili dobri, ne mogu da zamislim da smo imali nekog neprijatelja, da bi nam to uradio. Kad je već pokupio sav novac, trebalo je da ga ostavi živog, a ne da ga ubije - kaže Zora Nikolić.

Supruga navodi i to da je najpre, kada je zatekla supruga u dvorištu, pomislila da mu je pozlilo, ali kada je ugledala koliko ozbiljne povrede ima, pozvala je nadležne. Ona nije čula nikakvo dozivanje u pomoć, jer se neposredno pre pronalaska supruga probudila. Tragedija se odigrala u ulici Žarka Nikolića u blizini kanala Bogaz.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike