Crni bilans stravičnog sudara kod Kragujevca: Jedan vozač poginuo, osmoro u bolnici - članovi tri porodice! (VIDEO)

26.11.2023

22:30

0

Autor: Mi. S.

Iz autobusa koji je učestvovao u udesu evakuisano je više od 20 putnika

Crni bilans stravičnog sudara kod Kragujevca: Jedan vozač poginuo, osmoro u bolnici - članovi tri porodice! (VIDEO)
Stravičan sudar kod Kragujevca - Copyright Printscreen/YouTube/RTV Kragujevac

Jedan muškarac je poginuo, a osam osoba je povređeno u sudaru tri putnička vozila i autobusa na državnom putu Kragujevac-Batočina. Među osam povređenih nalazi se i troje tinejdžera. Ovo je crni bilans stravičnog lančanog sudara kod Kragujevca.

Jezivi lančani udes dogodio se oko 18.50 časova, a na licu mesta bio je veliki broj pripadnika Policijske uprave Kragujevac, Vatrogasno-spasilačke brigade i Zavoda za urgentnu medicinu.

 

 

Pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade su, izuzetno brzom intervencijom, izvukli i spasili osobe koje su bile zarobljene u automobilima, a iz autobusa je evakuisano više od 20 osoba.

Printscreen/YouTube/RTV Kragujevac
Vatrogasci izvlačili povređene

Jelena Tijanić iz Zavoda za urgentnu medicinu saopštila je da su osam osoba prevezli u UKC Kragujevac, pet odraslih osoba i tri tinejdžera. Svi povređeni nalazili su se u putničkim vozilima. U spasavanju povređenih učestvovalo je pet ekipa vatrogasaca-spasilaca, četiri ekipe hitne pomoći i policija.

Reč je o osobama sa različitim stepenom povreda iz tri automobila koja su učestvovala u teškom udesu na državnom putu, gde je jedan vozač na licu mesta poginuo.

U pitanju su članovi tri porodice, a prema prvim informacijama, njihovo zdravstveno stanje je stabilno. Oni su nakon zbrinjavanja u UKC Kragujevac podvrgnuti dijagnostici i neophodnim terapeutskim procedurama.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike