Neverovatno: Zbog saobraćaja sevaju pesnice, palice, noževi!

25.11.2023

19:00

0

Najnoviji obračun zbog saobraćaja dogodio se danas pre podne u ulici Mije Kovačevića u Beogradu

Neverovatno: Zbog saobraćaja sevaju pesnice, palice, noževi!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Loša vožanja, "isecanje", nepoštovanje prava prvenstva i slični prekršaji u saobraćaju, često su u poslednje vreme povod za tuče, vađenje palica, noževa. Najnoviji obračun zbog saobraćaja dogodio se danas pre podne u ulici Mije Kovačevića na beogradskoj Paliluli, nadomak policijske stanice.

Tuča je izbila zbog saobraćaja, jer su momci iz jednog automobila pokušali nepropisno da se uključe, ali im drugi vozač to nije dozvolio. Zato su ga vozilom "isekli" i zaustavili se ispred njega. Izvadili su palice i nasrnuli.

printscreen/instagram/serbialive_beograd
Tuča zbog saobraćaja u Mije Kovačevića

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se kako jedan momak leži na zemlji, na stomaku mu sedi drugi i onemogućava mu da se pomera. Potom je treći sa palicom naneo nekoliko udaraca jednom od momaka, dok policija nije izašla na teren i morala da razdvaja aktere.

Na uglu Zrenjaninskog puta i ulice Bratstva i jedinstva u beogradskom naselju Borča, kod vrtića, 15. oktobra ove godine izboden je Ivan Đ. (46). On i vozač "mercedesa" su ušli u raspravu zbog, najverovatnije, saobraćaja i propuštanja vozila. Verbalni obračun je prešao u fizički kada je vozač "mercedesa" izašao iz kola i nekoliko puta ubo Ivana Đ. Policija je pronašla "škodu" u kojoj je bio Ivan, a on je prevezen u bolnicu. Vozač "mercedesa" je pobegao i policija je tragala za njim.

U prijepoljskom naselju Hašimbegovića polje 26. septembra ove godine, tokom jutarnjih sati, došlo je do incidenta nedaleko od zgrade "Elektrodistribucije" kada je muškarac pretukao vozača kombija. Do sukoba je došlo nakon incidenta u saobraćaju. Pretučeni muškarac se nalazio u kombiju, a napadač u automobilu, koji je preprečio put kombiju. Posle kraće rasprave vozač automobila je nasrnuo na drugog vozača i brutalno ga pretukao, a zatim pobegao. Pretučeni vozač kombija je sa teškim povredama prevezen u prijepoljsku bolnicu.

Profimedia
Ilustracija

Rodoljub J. (43), koga je 10. septembra ove godine, u Rakovici nakon svađe u saobraćaju nožem izbo Aleksandar B. (38) do detalja je na saslušanju ispričao kako je došlo do sukoba. Povređeni je rekao da je do napada došlo u nedelju oko 23 sata zbog svađe i sukoba i saobraćaju. Sukobili su se oko prvenstva prolaza. Povređeni je ispričao da je, njemu nepoznat, muškarac ušao u njegov "reno" i seo, pa počeo da ga ubada nožem. Rodoljub J. je uboden u stomak i ima povrede na rukama, jer je pokušavao da se zaštiti.

Vozač trolejbusa na liniji 40, K. D. (40) povređen je istog 10. septembra ove godine, na okretnici trolejbusa u Čingrijinoj ulici na Zvezdari, kada ga je napao vozač motora Đ. M. (31) nakon svađe u toku vožnje. Napad se dogodio oko 15 časova, a vozač trole prijavio je na telefon 192 da je, nakon konflikta u saobraćaju, motociklista kacigom gađao staklo na vozilu koje je puklo i povredilo ga. Gotovo u isto vreme, motociklista je prijavio da mu je vozač trole pretio nožem. Patrola policije je odmah intervenisala.

Printscreen/Google Maps/Profimedia
Ilustracija

Vozaču trole konstatovane su lake povrede. Kod njega je pronađen nož, ali je tvrdio da motociklisti nije pretio. Protiv vozača trole podneta je prekršajna prijava, dok je protiv motocikliste podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.

Muškarac star oko 50 godina povređen je 26. oktobra prošle godine u beogradskoj opštini Palilula, nakon čega je zbrinut u Urgentnom centru. On je ranjen oko 6.50 časova na uglu Višnjičke i ulice Vuka Vrčevića nakon konflikta u saobraćaju. Ranjeni muškarac je vozač autobusa.

Dvojica muškaraca nakon sukoba u toku vožnje 2. jula prošle godine rešila su da se i fizički obračunaju. Epilog su konstatovali lekari Urgentnog centra, jer su obojica povređena. Nakon verbalog sukoba tokom vožnje rešili su da na ulici raščiste ko je kriv. U tuči su koristili i nož i pesnice. Policija je došla na mesto sukoba i privela Marka C. (28) i Nikolu D. (48). Oni su dali izjave i priznali da su se verbalno, ali i fizički obračunali zbog sukoba oko saobraćaja. Marku C. lekari konstatovali tešku telesnu povredu, a Nikoli laku.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike